''Çalışmalar tamamlandığında Kızılpınar modern bir görünüme kavuşacak''

Çerkezköy Belediyesi'ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy'ün diğer mahallelerinde olduğu gibi Kızılpınar Mahallesi'nde de yeni park yapım ve mevcut parklar?

Çerkezköy 10.08.2017 20:02:00 0

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, parkların modernize çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kızılpınar’ın çehresinin modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

 

YETİŞKİNLER İÇİN FİTNESS ALANI

 

Kızılpınar Mahallesi’nde 8. Sokak ile 9. Sokak arasında bulunan parkta bakım onarım çalışmalarına başlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık bin 600 metrekarelik alana sahip parkımızda yürüyüş ve bağlantı yollarının bordür taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Kauçuk kaplama yeni nesil çocuk oyun alanının oluşturulacağı parkımızda, yetişkinler için de fitness alanı bulunacak. Beton plak taş döşemeli yürüyüş ve bağlantı yollarının yapılacağı parkımızda oturma alanları da yer alacak” şeklinde konuştu.

 

‘’KIŞ MEVSİMİ GELMEDEN TAMAMLANACAK’’

 

Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda modernizasyon çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Akay, “Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni bir görünüme kavuşacak olan parkımızı, Ekim ayına kadar Kızılpınar Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açmayı hedefliyoruz. Yani kış ayına gelmeden çalışmaları tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10