''Hafta sonu hazırlıklar tamamlanacak''

S.S. Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, çalışmaların hızla sürdürüld?

Çerkezköy 10.08.2017 20:03:00 0

2 BİN TONLUK 4 SİLO YERİ HAZIRLIYORUZ

 

S.S. Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal yeni sezon çalışmaları ile ilgili şunları söyledi. Ünal;“Her yıl ürün sezonunda ürün depolama için Yanıkağıl’daki Ürün alım Merkezimizde ürün depolaması yaptığımız geçici silolar hazırlıyoruz. Kooperatif ortaklarımızın teslim ettikleri ayçiçeği ürününü bu silolarda muhafaza ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda alım merkezimizde kooperatif ortaklarımızın kooperatifimize verdiği rekolte beyannameleri göz önünde bulundurarak 2 bin tonluk 4 adet silo yeri hazırlıyoruz. Bu çalışma hafta sonu tamamlanmış olacak.

 

BU YIL REKOLTE BEKLENTİMİZ FAZLA

 

Başkan Nafis Ünal, bu yıl önceki yıllara göre hava koşullarının çok daha iyi gitmesi nedeniyle rekolte beklentilerinin daha fazla olacağını umut ettiklerini söyledi. Ünal; “Bu yıl hava koşulları beklentilerimizin üzerinde. Havaların bu yıl tam istediğimiz gibi olması nedeniyle buğdayda olduğu gibi ayçiçeğinde de rekolte beklentimiz önceki yıllara oranla çok daha fazla olacağını umut ediyoruz. Gerçekten bu yıl yağışlar hem tam zamanında düştü. Hem de ürün kendine gelmeye başladığında suya ihtiyacı olduğunda yağması biz çiftçileri sevindirdi. İnşallah rekolte beklentimiz tahminlerimiz doğrultusunda gerçekleşir de ayçiçeği üreticileri olarak bu yıl yüzümüz güler. Tüm kooperatif ortaklarımıza ve çiftçilerimize hayırlı bol hasat diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10