Ücretsiz olarak çocuklar için sahnelenecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile Süleymanpaşa'da ücretsiz çocuk tiyatrosu sahnelenecek.

Tekirdağ 14.08.2017 20:59:00 0
Ücretsiz olarak çocuklar için sahnelenecek

Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından hazırlanan “Dönüşüm İyi Gelecek” tiyatrosu, Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda ve İnecik Mahallesi’nde çocuklara çevre bilinci kazandırmak için ücretsiz sahnelenecek.

 

FARKINDALIK YARATMAK HEDEFLENİYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik projelere bir yenisi daha eklendi. ÇEVKO tarafından hazırlanan ve çocuklarda çevre bilinci oluşturmayı, geri dönüştürülebilen atıkların değerlendirilmesi konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen “Dönüşüm İyi Gelecek” isimli çocuk tiyatrosu, Süleymanpaşa Belediyesi ve ÇEVKO işbirliği ile Süleymanpaşalı çocuklar için sahnelenecek.

 

‘’ÇEVRE BİLİNCİNE VE GERİ DÖNÜŞÜM KÜLTÜRÜNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ’’

 

ÇEVKO’nun çalışmalarını yakında takip ettiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “ÇEVKO Vakfı, çalışmalarını takdir ettiğimiz bir vakıf. Biz de belediye olarak çevre bilincine ve geri dönüşüm kültürüne çok önem veriyoruz. Bu kültürün de halkımıza en iyi şekilde çocuklarımız üzerinden aksettirilebileceğini düşünüyoruz. Bu açıdan, ÇEVKO’nun hazırlamış olduğu Dönüşüm İyi Gelecek isimli çocuk tiyatrosuna destek veriyoruz. Süleymanpaşa’nın tüm çocuklarını bu oyunu izlemeye davet ediyorum,” açıklamasında bulundu. Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda ve köyden dönüşen İnecik Mahallesi’nde çocukların beğenisine sunulacak oyun, 20 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de ücretsiz olarak gösterilecek.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10