Ergene'de üstyapı çalışmaları Yeşiltepe Mahallesi'nde devam etti

Ergene Belediyesi altyapısı tamamlanan mahallelerde başlattığı üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeşiltepe Mahallesi'nde devam eden üstyapı çalışmalarını Ergene Belediye Baş

Ergene 17.08.2017 19:36:00 0
Ergene

‘’ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

 

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Yüksel ‘ Ergene Yeşiltepe Işık caddesinde asfalt yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir belediyemiz tarafından Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerimize bir yıl gibi kısa bir sürede 100 km su hattı 116 km kanal yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a Ergene halkım adına teşekkür ediyorum. Ergene Belediyesi olarak bizde Allah'ın izni ile tüm yolları yapıyoruz’ diye konuştu.

 

‘’HEDEFİMİZ ALTYAPI SORUNU OLMAYA BİR ERGENE’DİR’’

 

Hava koşullarının elverişli hale gelmesiyle ilçe genelinde çalışmalarında yoğunlaştığına dikkat çeken Yüksel ‘ Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda vakit kaybetmeden asfaltlama çalışmalarımızı tamamlaya devam ediyoruz. Belediye olarak ilçenin pek çok noktasında çalışmaları sürdürüyoruz, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Sağlık Mahallesi’nde Edirne Caddesi 2.sokak ve 3. sokakta, Selimiye Caddesi, Yeşiltepe Mahallesi’nde Gazi ve Işık Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yapılırken Marmaracık Mahallesinde 1902 Sokak alanında parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı. İlçenin gelişip modern bir yapıya kavuşması için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yol çalışmalarımıza bu iki mahallenin haricinde önümüzdeki günlerde İğneler mahallemizde de başlayacağız. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan bir Ergene’dir. Bu süreçte çalışmalar sebebiyle oluşan aksaklıklardan dolayı halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür ediyorum. Ergene halkından aldığımız destekle ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalar sonuçlandığında caddeleri sokaklarıyla Ergene’yi yeniden inşa etmiş olacağız’ diye konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10