Çorlululara 'Hibrit' teknolojisi tanıtıldı

Türkiye'de hibrit teknolojisini geniş kitlelere yakından tanıtmak isteyen Toyota, bu teknoloji ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlediği "Toyota Hibrit Festivali"ne Trakya Bölgesi'nde Çorl

Çorlu 18.08.2017 19:01:00 0
Çorlululara

Hibrit Festivali’nin ilkini Çorlu Toyota Plaza Köşkdere’de gerçekleştiren Toyota’nın, festival kapsamında C-HR Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid ve Prius modelleri sergilendi ve ziyaretçilere detaylı bilgiler aktarıldı. Etkinliğe katılanlar bu modellerle test sürüşleri de gerçekleştirdiler.

 

EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞADILAR

 

Toyota Hibrit Festivali etkinliği için Toyota Plaza Köşkdere’ye gelenler, Toyota’nın hibrit ürün gamı ile test sürüşü yaparak bu gelişmiş teknolojiyi daha yakından tanıma fırsatını buldular. Bunun yanı sıra, daha önce İstanbul Autoshow Fuarı’nda tanıtılan robotları ve sevimli kahramanları ile çocuklar da Toyota Hibrit Festivali’ndeki showlarla eğlenceli dakikalar yaşadılar.

 

ÇORLU’DAN BAŞLADI İSTANBUL’DA SONA ERECEK

 

Hibrit bataryası ile çalışan elektrik motor ve benzin ile çalışan motorun uyum içerisinde kullanıldığı hibrit teknolojisini kısa ve orta vadede çözüm olarak gören Toyota, bu teknolojinin Türkiye’de de çok daha bilinir olmasını sağlamak amacıyla 2017’yi “Toyota Hibrit Yılı” olarak ilan etmişti. Bu amaçla; 42 il ve 55 noktada düzenlenecek olan Toyota Hibrit Festivali’nin ilk durağı Çorlu oldu. Hibrit teknolojisi ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla Çorlu’dan start alan Toyota Hibrit Festivali, 16-17 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da sona erecek.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10