Süleymanpaşa sokak hayvanlarına yönelik uygulamalarını sürdürüyor

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında faaliyetlerini sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte vatandaşların takdirini kazan

Süleymanpaşa 18.08.2017 19:40:00 0
Süleymanpaşa sokak hayvanlarına yönelik uygulamalarını sürdürüyor

Sıcak yaz aylarında sokak hayvanlarının olumsuzluk yaşamaması için beslenme odaklarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

TEMİZLİK VE BAKIMLAR TİTİZLİKLE YAPILIYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sokakta yaşayan kedi, köpek ve kuşlar için beslenme odakları ve sokak hayvanlarına ait kulübeler her gün mama ile doldurulurken su kaplarının temizliği ve bakımını da büyük bir titizlikle yapılıyor. Şehrin çeşitli yerlerinde hizmet veren hem geri dönüşüme özendirmek hem de sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırladığı mamamatikler ile de sokak hayvanlarına hizmetlerini devam ettiriyor.

 

ACİL MÜDAHALE EKİBİ 24 SAAT HİZMET VERİYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nde 24 saat hizmet veren acil müdahale ekibi ise, yaralanan sokak hayvanlarına anında müdahale ederek sağlığına kavuşturuyor. Sağlığına kavuşan sokak hayvanları tekrar doğal yaşam alanına bırakılıyor. Oluşturulan ihbar hattından vatandaşlar 0850 450 59 59 nolu çağrı merkezinde 24 saat ulaşım sağlanıyor.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10