Çorlu'da festival coşkusu devam ediyor

Çorlu Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali yapılan 2. gün etkinlikleri ile eğlence doruğa çıktı. Festival alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar, akşam saatlerinde sahneye çıkan

Çorlu 23.08.2017 19:28:00 0
Çorlu

BEĞENİ TOPLADI

 

Çorlu Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Cumhuriyet Parkı'nda yapılması planlanan halk oyunları gösterileri, Orion ve Trend Arena alışveriş merkezlerinde düzenlendi. Çorlu Belediyesi ve 8 misafir ekibin gerçekleştirdiği halk dansları performansları seyirciler tarafından beğeniyle takip edildi.            

 

İZMİR MARŞI İLE COŞTULAR

 

Festival etkinliklerinin akşam bölümünde ise halk konseri yapıldı. Cumhuriyet Parkı'nda Çorlulu sanatçı Umut Kaplan sevilen şarkılarını Çorlu halkı için söyledi. Gece geç saatlere kadar devam eden konserde sahne alan Çorlulu sanatçı Umut Kaplan, İzmir Marşı'nı Çorlulular ile birlikte seslendirdi. İzleyenlerin büyük bir coşku ile izlediği konserde günün anısına Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı tarafından sanatçı Umut Kaplan'a çiçek takdim edildi. Geceye katılan vatandaşlar, mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10