1911 Çerkezköyspor ısınmaya başladı

Kartepe'de hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 4.hazırlık karşılaşmasında Kıbrıs Süper Lig ekiplerinden Lefkoşa Larnaka Gençlerbirliğiâ?

24.08.2017 19:33:00 0
1911 Çerkezköyspor ısınmaya başladı

GOLÜ ETOGA İLE BULDUK

 

16 Ağustos tarihinden itibaren yeni sezon hazırlıklarını Kartepe’de günde gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kampın dördüncü hazırlık karşılaşmasında Lefkoşa Larnaka Gençlerbirliği ile karşılaştı. Maça etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarda rakip kaleyi abluka altına aldı. Lefkoşa Larnaka Gençlerbirliği ise savunma ağırlıklı bir futbol sergiledi. Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz yeni transferi Patrick Etoga ile gol bularak karşılaşmada öne geçti.Gelen golle birlikte rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

 

ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

İlk devreyi 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de ataklarını sürdürdü. Lefkoşa Larnaka Gençlerbirliği ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. Sağlı sollu ataklarına devam eden temsilcimiz tecrübeli oyuncusu Selçuk Tekeci’nin ayağından bulduğu şık golle farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan Lefkoşa Larnaka Gençlerbirliği kalan dakikalarda en az bir gol için mücadele etti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde sahneye çıkan Ali Rıza Gündüz düzgün bir vuruş ile maçın skorunu tayin etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10