Süleymanpaşa kutlamalara erken başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi şehri Türk bayrakları ile donatmaya devam ediyor.

Süleymanpaşa 25.08.2017 19:25:00 0
Süleymanpaşa kutlamalara erken başladı

Şehrin Zafer Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrakları ile süslenmesini istediğini belirten Eşkinat, üzerinde bayrama özel olarak hazırlanan bayrakların dağıtımını bizzat kendisi yönetiyor. Başkan Eşkinat, bayrak dağıtımı sırasında esnaflara ve vatandaşlara da ricada bulunarak, ’’Bayraklarını şimdiden camlarına, balkonlarına assınlar ve bayramlarımıza hep birlikte nasıl sahip çıktığımızı dosta düşmana ilan etsinler” diye konuştu.

 

Hürriyet Mahallesi’nde esnaflara ve iş yerlerine uğrayarak hem Kurban hem de 30 Ağustos Zafer Bayramlarını şimdiden kutlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, işletme sahiplerine birer Türk bayrağı hediye etti.

 

“ASLA UNUTMAYACAK UNUTTURMAYACAĞIZ”

 

Üzerinde Atatürk’ün de resminin bulunduğu bayraklarla donatılan dükkân ve işyerleri, görülmeye değer manzaralar oluştururken, konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Eşkinat, “Ramazan ve Kurban Bayramları da, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim de bizim bayramlarımız. Biz hepsini aynı coşku ve hazla kutluyor, hepsine sahip çıkıyoruz. Ancak milli bayramlarımıza yönelik son yıllarda bir unutturma çabasının yükseldiğini üzülerek görüyoruz. Biz ne şartlarda kurularak bugünlere gelen Cumhuriyetimizin değerini biliyoruz. Asla unutmayacak ve unutturmayacağız. 30 Ağustos, bağımsızlığımıza kast edenlere karşı kesin olarak zafer kazandığımız tarihtir. Bu tarihi bütün coşkusu ile yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bütün işyerlerimiz, bütün Süleymanpaşa bayraklarla gelin gibi süslenecek ve 30 Ağustos’un gururunu içimizde hissetmemizi sağlayacak. Bütün vatandaşlarımızdan da ricam, bayraklarını şimdiden camlarına, balkonlarına assınlar ve bayramlarımıza hep birlikte nasıl sahip çıktığımızı dosta düşmana ilan etsinler” diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10