Butçular Sokak da Bayrama hazır

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ilki Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak'ta yapılan Örnek Sokak Projesi kapsamında, Ramazan ayında da Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokakâ€

Çerkezköy 25.08.2017 19:37:00 0
Butçular Sokak da Bayrama hazır

Yapılan çalışmaların tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Butçular sokağın bayrama hazır hale getirildiğini ifade etti.

 

FATİH CADDESİ’NDE YOL GENİŞLİĞİ 12 METREYE ÇIKTI

 

Ekipler tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta yapılan Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Yolumuzun sıcak asfalt ile kaplanmasının ardından ise aydınlatma çalışması gerçekleştirildi” dedi. Örnek Sokak Projesi kapsamında Fatih Caddesi’ndeki çalışmaların da tamamlandığını sözlerine ekleyen Akay, “Çalışmalar neticesinde Fatih Caddemizde yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre olacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10