Charitidou'dan Tekirdağ TSO'ya veda ziyareti

Yunanistan Edirne Konsolosu Evi Charitidou, Edirne'deki görev süresini tamamlamasının ardından Trakya'ya veda ziyaretlerine devam ediyor.

Bölgede Gündem 27.08.2017 19:12:00 0
Charitidou

Geçtiğimiz hafta içinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a veda ziyaretinde bulunan Charitidou, önceki gün de Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen veda ziyaretine Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Karaevli katıldılar.

 

‘’YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM’’

 

Yunanistan ile Türkiye arasında kültürel ve ticari pek çok ortak nokta olduğunu vurgulayan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay; “Yunan ve Türk Halkı aynı yaşam değerlerine sahip, birbirine çok yakın ve aynı coğrafyada yaşayan 2 toplumdur. Türkiye ve Yunanistan’da karşılıklı iş birliği yapılabilecek birçok sektör mevcut ve ticaret potansiyelimiz oldukça yüksek. Diğer taraftan Konsolos hanımın görev süresince bizlere, iş insanlarına bakış açısı bizleri memnun etmiştir. Kendisi ile birçok platformda bir araya geldiğimiz Konsolos Hanım, Türk ve Yunan ticaret hacmini nasıl daha ileriye taşıyabiliriz? sorusuna cevap arayan, istişarelerde bulunan ve hatta gerekli adımların atılabilmesi için sık sık bizleri de ziyaret eden, ilişkilerin ve ticaretin gelişmesi için emek veren biridir. Konsolos hanıma ilimiz ve bölgemiz adına bugüne kadar yaptıkları için memnuniyetimizi ifade ediyor, kendisine çok teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” Açıklamasında bulundu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10