Çorlu Sıla'nın şarkıları ile coştu

Çorlu 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Merve Özbey'in Cuma günü verdiği konserin ardından önceki gün de Sıla, Çorlu halkına unutamayacağı bir gece yaşattı.

Çorlu 27.08.2017 19:19:00 0
Çorlu Sıla

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan Sıla konserinde alan hınca hınç dolarken, Çorlulular şarkıya, Sıla ile birlikte eşlik ettiler.

 

SILA ÇORLU’YU ÇOK SEVDİ

 

Müzik sektörüne girişi Kenan Doğulu ile olan Sıla, uzun süre Doğulu’ya vokallik yaptıktan sonra, başarılı albüm çalışmaları ve kendine özgü tarzıyla müzik dünyasında özel bir yer edindi. Vokalistleri ile birlikte konser alanını dolduran Çorlu halkına unutamayacağı bir gece yaşatan Sıla, Çorlu’ya ilk defa gelmesine rağmen çok beğendiğini ve yine geleceğini söyledi.

 

ÇORLU HALKI BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

 

Konserin ilerleyen bölümlerinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Ünlü Sanatçı Sıla'ya çiçek takdim ederken, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı konuşmada, "Bizim bir sloganımız var. Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye. Çorlu halkı birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi. Her şey Çorlu için. Bu konserin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

‘’ÇORLU HALKI YAŞASIN SANAT DİYOR, MEYDANLAR DOLUYOR’’

 

Konser alanını dolduran on binlere hitaben bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, "Çorlu Belediyemiz tarafından düzenlenen festival kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen, hür ve bağımsız düşüncesiyle gönüllerimizde taht kuran sevgili Sıla'nın konserine hepiniz hoş geldiniz. Şahsımın ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz Kadir Albayrak'ın sevgi ve saygılarını iletiyorum size. Sevgili sıra biraz önce çok güzel sevgi şarkıları söyledi. Düşündüm ki, Çorlu ve Tekirdağ halkının üç tane sökülemeyecek sevgisi var. Bir tanesi vatan sevgisi, ikincisi Atatürk sevgisi, üçüncüsü ise sanat sevgisidir. Çorlu halkı yaşasın sanat diyor ve bu nedenle meydanlar doluyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bu konseri düzenlemekle ne kadar doğru bir iş yaptığını da alkışlardan çok iyi bir şekilde anlıyoruz" açıklamasında bulundu. Konserin devamında sevilen şarkılarını seslendirmeye devam eden Sıla, konseri izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Son zamanların popüler şarkısı olan ‘Yan Benimle’ isimli şarkısını alana katılan izleyicilerle birlikte söyleyen Sıla, Çorlu’ya ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini de sözlerine ekledi. Kalabalık Sıla’nın konserinden mutlu bir şekilde ayrılarak evlerine döndüler.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10