Mandalı, stajyer öğrencilere önerilerde bulundu.

Kapaklı Belediyesinde, ilgili müdürlüklerde staj yapan öğrenciler son çalışma günlerinde Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret ettiler.

Kapaklı 27.08.2017 19:25:00 0
Mandalı, stajyer öğrencilere önerilerde bulundu.

Stajyer öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mandalı, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken, kendi hayatından kesitlerle öğrencilere önerilerde bulundu.

 

KENDİ HAYATINDAN KESİTLER ANLATTI

 

Stajyer öğrencilerle sohbet eden Başkan Mandalı sohbetin başında öğrencilerden ileride ne olmak, neler yapmak istediklerini sordu. Daha sonra kendi hayatından kesitler anlatan Mandalı, başarının asıl sırrının çok çalışmak olduğunu söyledi. Okumanın öneminden bahseden Başkan Mandalı,"Burada oldukça başarılı bir performans gösterdiniz. Ayrıldığınızda da sizleri takip etmeye devam edeceğiz. Sizlerde artık bu ailenin birer üyesisiniz. Bu nedenle sizlere güveniyor, ileride çok iyi yerlere geleceğinizi ve Kapaklı'ımıza ve ülkemize faydalı birer birey olacağınızı düşünüyorum. Belediyemizde göstermiş olduğunuz başarılı performanslardan ötürü hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. Öğrenciler de staj boyunca kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Mandalı ve Birim Müdürlerine teşekkür ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10