Denetimler aralıksız sürüyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri servis araçları ve seyir halindeki araçlara yönelik denetim ve kontrollerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Çerkezköy 27.08.2017 19:48:00 0
Denetimler aralıksız sürüyor

UYARILARDA BULUNULDU

 

Yeni çıkan yasalarla birlikte emniyet kemeri takılmaması durumunda ağırlaşan cezalar, sürücülerin daha dikkatli olmasını amaçlıyor. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri en çok ihlal edilen kural olan emniyet kemeri kullanımı ve hız kurallarının denetlenmesi maksadıyla Namık Kemal Bulvarı üzerinde çalışma yaptı. Şüpheli seyreden araçlar uyarılarak rutin trafik kontrolleri yapıldı. Emniyet kemeri takmadığı ve hız kurallarına uymadığı belirlenen araçlar kenara çekilirken, araç sahibi ve araç hakkındaki kontrollerden sonra sürücülere kemer kullanımı ve hız limitleri hakkında uyarılarda bulunuldu.

 

SERVİS ARAÇLARINDA SRC BELGESİ KONTROL EDİLDİ

 

Fabrika yolu üzeri olduğundan yoğun bir trafiğe sahip olan yol, trafik polisleri tarafından denetim altında tutuluyor.  Öte yandan ekipler durdurulan servis araçlarında korsan araç, K-2 belgesi ve SRC belgeleri başta olmak üzere sıkı bir denetim yapıldı. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tek ekip olmasına rağmen denetim ve uygulamaların aralıksız ve titiz bir şekilde devam edeceğini ifade ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10