Çorlu TSO üniversite öğrencilerine burs verecek

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üniversite öğrencilerine burs vereceğini açıkladı.

Çorlu 28.08.2017 19:06:00 0
Çorlu TSO üniversite öğrencilerine burs verecek

Başvuruların 28 Ağustos ile 18 Eylül arasında yapılacağı burslar için, belirlenen şartlar kapsamında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, 4 yıllık üniversite öğrencilerine burs vereceğini belirtti.

 

GÖNÜL: ‘’BAŞVURULAR BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER SERVİSİMİZE YAPILACAK’’

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Çorlu TSO’nun her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldığını belirterek; “Odamız tarafından 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim döneminde, 4 yıllık üniversite öğrencisi veya dört yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış öğrencilerimize burs vereceğiz. Öğrencilerimiz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızın belirlediği şartlar dahilinde online (corlutso.org.tr/burs) sisteminden temin edecekleri ve hazırlayacakları evraklar ile odamız Basın Yayın Halkla İlişkiler Servisi’ne müracaatlarını elden iletebilirler. Tüm öğrencilerimize eğitim - öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ARANAN ŞARTLAR

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, 2017-2017 yılı Eğitim-Öğretim döneminde 4 yıllık üniversite öğrencilerine vereceği bursta arana şartları şu şekilde açıkladı; T.C. Vatandaşı olmak, 4 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış olmak/öğrencisi olmak (Açık öğretim Fakültesi hariç), Hazırlık ve birinci sınıfta 22, ikinci sınıfta 24, üçüncü sınıfta 25, dördüncü sınıfta 26 yaşından  büyük olmamak, Askerlik ile ilişkisi olmamak, Herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmamak, Bir önceki döneme ait derslerden geçmiş olmak, Başka bir kurumdan burs almıyor olmak, Ailenin, Çorlu, Ergene, Marmaraereğlisi ilçelerinde ve köylerinde ikamet ediyor olması yeterli seber olarak kabul edildi. Ayrıca burs başvurusunda bulunacak kişilerden, Online (corlutso.org.tr/burs) Burs Sisteminden Temin Edilecek ve Sistemde Doldurulacak Başvuru Formu, Mal Beyan Formu (Burs Sisteminden Temin Edilecek Olan Mal Beyan Formunu; Nüfus Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı (Gelirler Müdürlüğü)’nde onaylatılması gerekmektedir. Vukuatlı Nüfus Örneği, İkametgah Belgesi, 1 Adet Fotoğraf, Banka Hesap Numarası (İş Bankası), Öğrenci Kimlik Belgesi, Ailede Çalışanlara Ait Gelir Durumunu Gösterir Belge, (Öğrencinin Çalışan Velisi/Velilerinin Maaş Bordrosu. Emekli İse Maaşını Aldığı Bankadan Yazı), Transkript (Bir önceki yıla ait borçlu dersin olmaması) belgeleri istendi. Ayrıca evrakları eksik olan kişilerin başvurularının dikkate alınmayacağı da ifade edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10