Satışı arttırmak için kampanya yaptılar

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık hayvan satışlarında kampanyalar boy göstermeye başladı.

Tekirdağ 29.08.2017 20:51:00 0
Satışı arttırmak için kampanya yaptılar

Süleymanpaşa’nın Hayrabolu Karayolu üzerinde bulunan kurban pazarı da kurban bayramının yaklaşmasıyla kampanyaların sıklaşmasıyla dikkat çekiyor.

 

ÜÇ KOÇ ALANA BİR OĞLAK HEDİYE

 

Kurbanlık satışlarında ilgiyi belli bir nokta üzerinde toplamak için düzenlenen promosyonlar halk tarafından da yoğun ilgi görüyor. Bu promosyonlardan birinin sahibi de Tekirdağ Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışı yapan İrfan Akkaya. Satışların başladığı ilk günlerde, üç koç alana bir oğlak hediye, şeklinde düzenleyen Akkaya, kurban bayramının yaklaşması ve satışların büyükbaş hayvanlar üzerine yoğunlaşması için kampanyada değişikliğe gitti.

 

‘’ŞU ANA KADAR 18 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN SATTIM’’

 

Pazara getirdiği kurbanlıkları hızlı bir şekilde satmayı amaçladığını söyleyen Akkaya üç koç alana bir oğlak hediye kampanyası yerine, 1 büyükbaş alana 1 koç hediye değiştirdiğini aktardı. uyguladığı kampanyayla birlikte satışların artmasından memnun olduğunu ve toplamda 18 büyükbaş sattığını söyledi. Yapılan kampanyayla birlikte büyükbaş hayvanlara olan talebin arttığını aktaran satıcı, halkın ilgisinin kampanyalara daha fazla olduğunu iletti. Akkaya: “ Küçükbaş satışlarım ciddi oranda arttı. Bu sefer danaları satabilmek ve alışverişi hareketlendirebilmek için bir dana alana bir koç veriyorum. Daha önce üç koç alana bir oğlak hediye dediğimde satışlarım ciddi oranda arttı. Vatandaşlar daha da ilgi göstermeye başladı. Çok şükür ekmeğimizi çıkarıyoruz, emeğimizin karşılığını alıyoruz. Şu ana kadar 18 büyükbaş hayvan sattım” dedi. Kurbanlık fiyatlarının geçtiğimiz senelere oranla artmasına rağmen satışların arttığını düşünen satıcılar, bunun arkasında düzenlemiş oldukları hediyeli kampanyalar olduğunu düşünüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10