30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayacağız

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi bugün Çerkezköy'de düzenlenecek törenlerle kutlanacak.

Çerkezköy 29.08.2017 21:05:00 0
30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayacağız

Çerkezköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saat 09.30’da başlayacak. Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığına ait çelenklerin sunumu ile başlayacak olan program, geçit töreni ile sona erecek.

 

ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLAYACAK

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Çerkezköy’deki kutlama programı belirlendi. Bugün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan program saat 09.30’da Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunumu ile başlayacak. Çelenk sunumunun ardından kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesi ile devam edecek.

 

TEBRİKAT TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

09.40-10.00 saatleri arasında da Çerkezköy Kaymakamlığı makamında tebrikat töreni düzenlenecek. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.

 

TÖREN GEÇİŞİ İLE SON BULACAK

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın halkın bayramını kutlamasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekilecek. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı ise Tankçı Kurmay Binbaşı İlhan Uzungöz tarafından yapılacak. Program ise tören geçişi ile son bulacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10