30 Ağustos Malkara'da büyük bir coşku ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü Malkara'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Malkara'daki törenlere saat 9.30'da Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlandı.

Malkara 30.08.2017 19:22:00 0
30 Ağustos Malkara

Törene; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tank Albay Metin Özkan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Savcısı Ufuk Top, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, dernek başkanları, Asker-i Erkan, gaziler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

BAYRAKLAR GÖNDERE ÇEKİLDİ

 

Törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı'na sunuldu. Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşımız söylenerek bayraklar göndere çekildi. Çelenk töreninin ardından saat 09.45'de Kaymakamlık Makamında tebrikat töreni gerçekleşti.

 

ZAFER BAYRAMINI KUTLADILAR

 

Tebrikat sonrası saat 10.00'da Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan Bayram kutlama töreninde Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tank Albay Metin Özkan 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine katılanların bayramını kutladılar. İkmal Yüzbaşı Cafer Coşkun'un yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşma, Malkara İrfan Macar İlkokulu öğrencilerinin okuduğu şiirler, Malkara Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin folklor gösterileri ve öğrenciler, gaziler ile törene katılan askeri birliklerce yapılan tören geçişinin ardından program sona erdi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10