Olağan Kongre Tekirdağ Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda 2016 yılının Ekim ayında başlatılan ilçe kongreleri süreci, 2017 yılının Mayıs ayı itibariyle tamamlandı.

Tekirdağ 30.08.2017 19:53:00 0
Olağan Kongre Tekirdağ Kapalı Spor Salonu

Konu üzerine basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, ‘’Tekirdağ il teşkilatı olarak bizler de 11 ilçemizin kongrelerini partimizin 48 yıllık mazisine yakışır bir şekilde ve tamamen demokratik koşullarda tamamlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. 18 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan 12. Olağan Büyük Kurultay’a giden bu süreçte Tekirdağ il yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla MHP Tekirdağ 12. Olağan İl Kongresi 24 Eylül 2017 tarihinde Tekirdağ Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.’’ dedi.

 

‘’MİLLETİNİ PARTİSİNDEN ÖNDE TUTAN GENEL BAŞKANA SAHİP BİR SİYASİ HAREKETİN MENSUPLARIYIZ’’

 

MHP’li Koray Önsel, ‘’Kamuoyundan herkesin de takip ettiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi’ni özellikle son bir yılda gereksiz sığ tartışmaların içerisine çekmeye çalışarak memleketin asıl gündeminden uzaklaştırma gayretinde olanların çabaları boşa çıkmıştır. Ne mutlu bize ki ülkesi ve milletini partisinden önde tutan bir Genel Başkan’a sahip bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli malum süreçlerde dik duruş göstermiş, parti mensuplarımızın partilerine karşı duygusal bağlılıklarını şahsi menfaatlerine alet etmek isteyenlerin oyunlarını bozmuştur. En son 15 Temmuz 2016’da Türk milletinin tamamının şahit olduğu üzere ederi 1 dolar olan şerefsiz FETÖ mensuplarının yapmaya kalkıştıkları hain darbe girişimi de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşu sayesinde püskürtülmüştür. Tüm bu olanlar ortadayken ve herkesin pozisyonu az çok ortadayken hala partimiz üzerinde oyunlar oynamaya çalışanlara en güzel cevabı kongremizde bir ve beraber olarak vereceğiz’’ açıklamasında bulundu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10