Çerkezköy birinci gün bayramlaştı

Çerkezköy Belediyesinin ev sahipliğinde, belediye meydanına kurulan bayram çadırında geleneği bozmayan Çerkezköy belediyesi, bayramlaşma programı düzenledi.

Çerkezköy 1.09.2017 13:46:00 0
Çerkezköy birinci gün bayramlaştı

Kaymakam Atilla Selami Abban’ın yanı sıra Siyasi parti temsilcileri ve kanaat önderlerinin katıldığı programda Çerkezköy bayramlaştı.

 

Düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Meclis Üyeleri ve Çerkezköy protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HERKESE İYİ BAYRAMLAR

 

Çerkezköy Belediye Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Kurban Bayramı'nın Çerkezköy’e, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Tüm Çerkezköy halkının ve milletimizin Kurban Bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyor, aileleri ile birlikte nice bayramlara sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde ulaşmalarını temenni ediyorum. Herkese iyi bayramlar" diye konuştu. Belediye Başkanı Vahap Akay kendisini bayramlamaya gelen miniklere harçlık vermeyi de ihmal etmedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10