Açık Hava Sinema Geceleri sona erdi

3. Açık Hava Sinema Geceleri bayramın birinci ve ikinci gününde birbirinden eğlenceli iki fil ile devam etti.

Süleymanpaşa 4.09.2017 21:47:00 0
Açık Hava Sinema Geceleri sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2 yıl önce başlattığı Açık Hava Sinema Geceleri bu yıl sinemaseverlere buluşmaya devam etti.  Cuma ve Cumartesi günleri Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında devam eden film gösterimlerinde, telif hakları ödenerek yayınlanan Türk Sineması’nın birbirinden önemli filmleri Süleymanpaşa seyircisi ile ücretsiz olarak buluştu. Vatandaşlar hizmetten son derece memnun olduklarını ifade ederek, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkürlerini ilettiler.

 

VATANDAŞLAR SİNEMA KEYFİNİ DOYASIYA YAŞADILAR

 

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştiren Açık Hava Sinema Geceleri’nde birbirinden eğlenceli filmler vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların evlerinden çıkarak dışarıda vakit geçirmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, birbirinden eğlenceli filmler izleyiciyle buluştu. Vatandaşlar etkinliği son derece yerinde bulduklarını ifade ederek, açık hava da film izlemenin keyfini doyasıya yaşadıklarını söylediler.

 

BAYRAMDA EYVAH EYVAH 3 VE OLANLAR OLDU FİLMLERİ İZLEYİCİSİYLE BULUŞTU

 

3. Açık Hava Sinema Geceleri’nde Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde birbirinden güzel iki komedi filmi daha gösterildi. Son gece birbirinden eğlenceli iki komedi filmi ile kahkahalar havada uçuşurken, izleyiciler açık havada film izlemenin keyfini doyasıya yaşadılar. Bayramın birinci günü başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak’ın paylaştığı Eyvah Eyvah filminin üçüncü serisi izleyiciyle buluşurken, bayramın ikinci günü de yine Ata Demirer’in başrolde oynadığı Olanlar Oldu filmi Tekirdağ’lı vatandaşlar ile buluştu. Son gecede kahkahaların havada uçuştuğu üçüncü Açık Hava Sinema Gecelerinin önümüzdeki sene de devam etmesi bekleniyor.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10