Kaya ve Gürcan ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde 12 yıl görev yapan ve 2015 yılında emekliye ayrılan polis memuru Turhan Kaya ile Mediha Kaya çiftinin polis memuru oğlu Uğur Kaya, Raş

Çerkezköy 5.09.2017 19:59:00 0
Kaya ve Gürcan ailelerinin düğün mutluluğu

DÜĞÜN PASTASINI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE KESTİLER

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak’ın koruma ekibinde polis memuru olan ve aynı zamanda gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya’nın da kardeşi olan Uğur Kaya ile Kübra Gürcan’ın düğününe Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş adamları, esnaflar, Uğur Kaya’nın meslektaşları, Kaya ve Gürcan ailesinin yakınları katıldı.  Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında yaptı. Çift daha sonra ise düğün pastasını yine alkışlar eşliğinde kesti.

 

BAKAN BAK GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Düğünde Turan-Mediha Kaya dünürleri Raşit-Ayşen Gürcün ile birlikte düğününe gelen davetlilerle tek tek ilgilendi. Gerçekleştirilen takı töreninin ardından genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oynarken, programlarının yoğunluğundan ötürü düğüne katılamayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan kutlama mesajı ve çelenk göndererek genç çifte mutluluklar diledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10