Akşener'in Çerkezköy'deki yolbaşlığını Ordu mu üstlendi?

Milliyetçi Hareket Partisi ile yollarını ayıran Meral Akşener'in başını çektiği ve liderliğini yaptığı yeni oluşumda, MHP Tekirdağ Eski İl Başkanı Enes Kaplan başkanlığında oluşan te?

Çerkezköy 5.09.2017 20:13:00 0
Akşener

Çerkezköy'de de bazı kesimlerin ilçe başkanlığı gündeme geldi. Dönemin Bakanı Koray Aydın’ı Çerkezköy’de ağırlayan ve Aydın ile ikili ilişkileri düşünüldüğünde MHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun da ismi öne çıkıyor.

 

HER ZAMAN GÖREVE TALİBİM

 

Gündeme dair soruları ve yeni oluşumla ilgili Çerkezköy'de merak edilenleri yanıtlayan Ordu, kendisine yeni oluşum içerisinde bulunması için kendisine teklif geldiğini ifade etti. Referandum sürecinde yeni oluşum ile ilgili olarak nabzının yoklandığını kaydeden Ordu, "Görev düşerse her zaman göreve talibim. Görüşmelerimizde 'Partiden ayrılanlara öncelik verilsin, desteğimi sonuna kadar sürdürürüm' dedim. Her konuda göreve hazırız, ama il başkanlığı, ama ilçe başkanlığı belki de genel merkezde görev alabilirim" ifadelerini kullandı.   

 

ORDU UZUNLARI İLE, KISALARI İLÇEYE YAKTI

 

Önümüzdeki hafta Ankara'ya giderek yeni oluşum içerisinde yer alabileceğini ifade edecek olan Ordu, kendisine il, ilçe ya da genel merkezde bir görev verilebileceğini belirterek, yeni parti oluşumunun Çerkezköy İlçe Başkanlığı için bir bayan, 2 müteahhit ve bir de Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı bulunduğunu ifade etti. Ordu, "Bu isimler benden ilçe başkanlığı için destek istiyorlar" sözleriyle yeni oluşum içerisinde ana figürün kendisi olduğunu belirtirken diğer yandan da yeni oluşumda ilçe başkanlığı için şimdiden bir yarışın başladığını ifade etti. Öte yandan ilçe başkanlığı için şimdiden gizlice kulis çalışmaları yürüten 4 ismin varlığı bilinirken, Ordu'nun yeni oluşumda İl Başkanlığına şimdiden yeşil ışık yaktığı düşünülüyor.

 

TOPLUMDA ŞAHSIMA YÖNELİK TEVECCÜH VAR

 

Bu konuda yardım bekleyenlere gerekli manevi desteği sağlayacağını da ifade eden Ordu, "Şu an için seçmen olarak destek veriyorum. Görev verildiği taktirde gerekirse Belediye Başkanlığı için de aday oluruz. Milletin lehine olan neyse onu kullanırız. Toplumda şahsıma yönelik bir teveccüh var. 'Seni aramızda görmek istiyoruz' derlerse göreve hazırım. Siyasi tecrübelerimden yararlanmak istiyorlar” dedi. Öte yandan Mustafa Ordu, 2015 Eylül ayında yaptığı basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmişti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10