Büyük şampiyonanın açılışı Süleymanpaşa'da yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün işbirliğinde 5-10 Eylül tarihleri arasında T

Süleymanpaşa 6.09.2017 21:05:00 0
Büyük şampiyonanın açılışı Süleymanpaşa

Açılış törenine Mehmet Ceylan’nın yanısıra, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Kemal Cöne, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Türkiye Yelken Federasyon Başkanı Özlem Akbudak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın,  İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş ve çeşitli ülkelerden çok sayıda sporcu katıldı.

 

‘’FEDERASYONUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

 

Açılış töreninde konuşan Vali Mehmet Ceylan da, böyle bir organizasyonda Balkan ülkelerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bu yarışların başarı ile tamamlanmasını temenni ediyorum. Tekirdağ, Marmara denizine 135 kilometre kıyısı olan aynı zamanda Karadeniz'e kıyısı olan bir liman şehri. Bu açıdan Tekirdağ, deniz sporlarından uzak düşünülemez. Deniz sporlarından en önemlisi olan yelken, ilimizde başarılı bir şekilde yapılıyor. Balkan Şampiyonası'nın burada düzenlenmesinde emeği geçen federasyonumuza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10