Ak Parti'den Yüksel'e eleştiri

Ak Parti Ergene Belediye Meclisi üyeleri Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e sert eleştirilerde bulundu.

Ergene 6.09.2017 21:21:00 0
Ak Parti

Yayınladığı yazılı açıklama ile Yüksel’i eleştiren Ak Parti Meclis üyeleri, Başkan Yüksel’in halka karşı kin ve nefret duygusu sergilediğini belirttiler.

 

SERT ELEŞTİRİ GELDİ

 

Ak Parti Ergene Meclis Üyeleri yayınladığı yazılı açıklama ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e sert eleştirilerde bulundu. Halka karşı kin ve nefret duygusu ile hareket ettiğini ifade eden Ak Parti Ergene Meclis üyeleri yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘‘Velimeşe Mahallesi kirazdere mevkiindeki Erdinç Uzan’a ait ayçiçeği tarlasının belediye personeli ve belediyeye ait iş makinası ile talan edilmesi konusunda Belediye Başkanı vatandaşa karşı kin ve nefret duygusu ile hareket etmiş, vatandaşın kendini ifade etmek için söz istemesini duymazdan gelmiş, suçluluk psikolojisi ile hareket ederek salonu terk etmiştir. bu davranış ile konunun açıklığa kavuşması engellenmiştir. Kızılay ergene şubesi seçimlerine hile karıştıran ve evrakta sahtecilikten hüküm giyen şahıslar arasında bulunan özel kalem müdürüne 6 ay hapis cezası verilmesi konusunda Belediye Başkanı suçlulara anlamsız bir cesaretle sahip çıkarak adaletsizlik örneği göstermiştir. ancak CHP genel başkan yardımcısının yeşiltepe mahallesindeki arsalarına haksiz menfaat sağlanması konusunda bu kadar cesur!!! Cevap verememiştir. Evrakta sahtecilik örneğinin bir göstergesi olan belediye kasasından kaybolan 1,2 milyon paranın ardından yaşanan son olay ergene’li vatandaşlarımızın belediyeden çıkan her evraka şaibe ile bakmasına sebep olacaktır.

 

‘’KAMERALAR ÖNÜNDE ŞOV YAPIYOR’’

 

Açıklamanın devamında ‘’Yulaflı mahallesi düğün salonunda meydana gelen ölümlü kazada belediye yönetiminin sorumluluğu konusunda kameralar önünde şov yaparak ölüm olayını sadece kader! Diye açıklaması ergene hakli ile dalga geçme! Anlamını taşımaktadır. Bizim amacımız kendisine ait olmayan bir mülkü nasıl kiraya verdiklerini ve belediye yönetiminin bu elim kazadaki sorumluluğunu ortaya çıkarmaktır. Belediye başkanı tarafından bayan meclis üyemize karşı uygulanan çirkin tavır ile konuşmasının engellenmesi konusunda ak parti grubu olarak, ergene belediye meclisinin ergenenin en üst organı olduğunu biliyoruz. Bu yüce mecliste ergene ve ergeneliler için her meclis üyesinin fikirlerini açıkça ifade etme özgürlüğünü kullanması gerektiğine inanıyoruz. Kaldı ki; bayanlara söz önceliğinin verilmemiş olması kendi medeni ölçülerinin tezahürüdür. Keşke CHP meclis üyeleri de hür iradeleri ile mecliste fikirlerini sunabilme cesaretini gösterebilseler. Belediye başkanının bayan meclis üyemizden özür dilemesini istiyor ve bu olayin bir daha hiçbir meclis üyesi için yaşanmamasını temenni ediyoruz.  bu durumun tekerrür etmesi halinde; ak parti grubu olarak tepkimizi daha farkli kullanacağımızı kamuoyunun dikkatine sunuyoruz’’ ifadeleri kullanıldı. Ak Parti tabanından sert eleştirilere maruz kalan Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ise ne cevap vereceği halk tarafından merak edilen konular arasında yer aldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10