Çorlu Belediyesi olağan meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda, Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu 7.09.2017 20:51:00 0
Çorlu Belediyesi olağan meclis toplantısı yapıldı

6 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Eylül ayı meclis toplantısında alınan kararlarda, Çorlu Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası ile protokol yapılması için Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verildi. Müdürlükler arası bütçe aktarma işlemi yapılması görüşülerek karara bağlandı. Çorlu'nun tanıtımını yapmak amacıyla hazırlanan "Çorlu Tanıtım ve Turizm Rehberi" adlı basılı materyalde yayınlanacak reklamlar için bir ücret tarifesinin oluşturulmasına ve söz konusu tarife hakkında Plan ve Bütçe Komisyonunun bir çalışma yapmasına karar verildi. Çorlu Belediyesi işletmelerinde uygulanacak ücretler hakkındaki plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek kabul edildi. Çorlu Belediyesi'nin müşterek hissedarı olduğu Muhittin Mahallesi 1091 ada 2 Nolu parseldeki diğer hissedarlara ait hisselerin satın alınması kararlaştırıldı.  8 maddeden oluşan imar planı değişikliği talepleri görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edilirken, belediye meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Nazmi Aydoğmuş tarafından sunulan İmar Komisyon Raporu, komisyon görüşleri doğrultusunda kabul edildi.

 

BAYSAN KATILIMCILARI DEVİR TESLİM TÖRENİNE DAVET ETTİ

 

Toplantının bitiminde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tüm katılımcıları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Lisesi”nin 7 Eylül 2017 Perşembe günü saat 16:00'da yapılacak olan devir teslim törenine davet etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10