Müteahhit ölü bulundu

Tekirdağ'da müteahhitlik yapan 34 yaşındaki Fatih Güventürk, bir arkadaşını cep telefonundan görüntülü arayıp vurulduğunu söyleyerek yardım istedi.

Tekirdağ 10.09.2017 18:00:00 0
Müteahhit ölü bulundu

Polisin her yerde aradığı Güventürk, Muratlı İlçesi'nde otomobilinin içinde karnından silahla vurularak ölmüş halde bulundu.
 

‘’VURULDUM TEKİRDAĞ YOLUNDAYIM BANA YARDIM EDİN’’

 

Tekirdağ’da müteahhitlik yapan Fatih Güventürk, bir arkadaşını cep telefonundan görüntülü arayarak, "Vuruldum Tekirdağ yolundayım bana yardım et" diyerek yaralandığını gösterdi. Bunun üzerine Güventürk'ün aradığı arkadaşı, hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak, arkadaşının durumunu anlattı. İhbar üzerine Tekirdağ polisi tüm bölgelerde arama çalışması başlattı. Fatih Güventürk'ün telefon sinyalinin Muratlı İlçesi'nden geldiğini belirleyen polis, aramaları bu bölgede yoğunlaştırdı.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Sabaha kadar tüm bölgeyi arayan polis bir sonuç alamadı. Müsellim Köyü yolu üzerinden geçen vatandaş, bir aracın içinde bir kişinin hareketsiz olduğunu görüp, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri 34 DK 912 plakalı otomobil içinde Fatih Güventürk'ün ölü olarak buldu. Cumhuriyet savcısı tarafından araç içinde yapılan incelemede bir kadın çantası çıkarken, otomobilin kapılarının da kilitli olduğu belirlendi. Karnından silahla vurulduğu tespit edilen Güventürk'ün cesedi Muratlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10