''Görevimiz sırasında Çerkezköy'e hizmet için elimizi taşın altına koyduk''

26. dönem Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu önceki gün ofisinde yaptığı basın toplantısında son günlerde yerel gazetelerde Meral Akşener'in yeni oluşumunda yer aldığı şe

Çerkezköy 10.09.2017 18:00:00 0

Ordu MHP İlçe Başkanlığı yaptığı 15 yıl içinde Çerkezköy’e hizmet gelmesi için ilçe yönetimi ile birlikte elini taşın altına koyduklarını ifade etti. Ordu, tam Çerkezköy’ü il yapma girişiminde bulundukları sırada o dönem mensubu olduğu MHP’nin koalisyon hükümetinin erken seçime gitmesiyle gerçekleştiremediklerini de belirtti.

 

ŞU ANDA YENİ OLUŞUMUN HİÇBİR YERİNDE BULUNMUYORUZ

 

Mustafa Ordu ilçe başkanlığı yaptığı yıllarda birlikte görev yaptığı dava arkadaşları ile birlikte basın toplantısı gerçekleştirdi. Ordu; “Son zamanlarda ilçemizde yayımlanan gazetelerde Meral Akşener tarafından yeni kurulacak partinin neresindesiniz diye çıkan haberlere öncelikle bir açıklama getirmek istiyorum. Şuana kadar yeni oluşmakta olan partiden her hangi bir teklif gelmedi. Eğer gelirse arkadaşlarımla birlikte bir değerlendirme yaparız. Ben Ankara’ya gittiysem benim gerek iktidar gerek muhalefet partilerinde olan arkadaşlarım var. Ankara’ya gitmişken onlara uğramamak olmazdı. Ancak tabi ki bu demek ki yanlış aksedilmiş olacak ki Mustafa ordu yeni oluşumda yer alacak denmiş. Dediğim gibi bu konuda şu anda her hangi bir teklif yok. Eğer teklif gelirse arkadaşlarımla değerlendirerek o zaman gerekli ve detaylı açıklama yaparız” dedi.

 

‘’BİR İLÇE TEŞKİLATI, O İLÇENİN NAMUSUDUR’’

 

Mustafa Ordu konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘’Özellikle şunu belirtmek istiyorum bir siyasi parti ilçe teşkilatı o ilçenin namussudur. Biz hiç kimseyi taciz etmedik. Ama şimdi bazı partilerin tacizciler olduğunu görüyoruz. Veliköy Belediye Başkanı bizden ayrıldıktan sonra da ne yaptığı görüldü. Mevcut iktidar partisini temsil eden ilçe teşkilatı Çerkezköy’ü il yapmak yerine Çerkezköy’ü parçalattı. Köysüz bir ilçe haline getirdi. Ülkemizde bunun bir eşi daha yok. Pınarçanın alt ve üst yapısını yapmayı bile bilemediler. Bizim büyük emeklerle yaparak hayata geçirdiğimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı bile bizden sonra göreve gelenler yönetemez oldu. Şu anda oda yönetimi iktidar partililerin elinde. Saray-Çerkezköy yolu yılan hikayesine döndü. İktidar partisi ilçe başkanları bunun bir an önce yapılması için bir şey yapmıyor. İşte bu nedenle iktidar partisi Çerkezköy ilçe teşkilatı, Çerkezköy için olmadığı gibi Çerkezköy çevresi içinde yapılacak hizmet alımlarına katkı vermiyor. ‘Çerkezköy’e hastane kazandıracağız, okul kazandıracağız’ derken onlar bizi kale almıyordu. Mustafa Ordu, 2014 seçimlerinde iktidar partisi Tekirdağ’dan bir belediye bile kazanamayacak derken onlar Mustafa Ordu’yu kale almıyordu. Neden bu konularda cevap veremiyorlar. Kendi içlerindeki FETÖcüleri, tecavüzcüleri neden ayıklamıyorlar. Önümüzde 2019 seçimleri gelecek. iktidar partisi yine Tekirdağ’dan bir belediye kazanamayacak’’ dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10