İş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne düştü

Çerkezköy'ün saygın isimlerinden Serkan-Müjgan Karagöz çifti geçtiğimiz yıl Fevzipaşa Mahallesi'nde son derece modern olan ve yaklaşık üç buçuk milyon TL değerindeki evlerini anaokulu iç

Çerkezköy 10.09.2017 18:00:00 0
İş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Evin Milli Eğitim’e devri sonrası okul düzenlemeleri yapılması için ihaleye çıkarıldı. Ancak ihaleyi alan müteahhit işi yetiştiremediği için iş ilçe Milli Eğitime düştü. Okulun bir an önce yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi için Güre’deki tatilini yarıda bırakarak okulda yapılan çalışmalara bizzat kendisinin katıldığını belirten hayırsever Karagöz, Okulun yetişmesine katkı sağlamak için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve kendisine destek veren yakın arkadaşlarına da teşekkür ettiğini belirtti.

 

İLAHEYİ ALAN FİRMA İŞLERİ YETİŞTİREMEDİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ

 

Serkan Karagöz şunları söyledi; ‘’Okul için verdiğimiz evin ihalesini alan firma işleri yetiştiremedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bakanlık katkıları ve desteklerinin yanı sıra ben de kendi imkanlarımla okulun 18 Eylül’deki yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi için arkadaşlarımla birlikte çalışmalara katıldım. Bizler Allah rızası için gelecek nesillerimizin okuyup vatanına milletine hayırlı birer insan olmaları için çabalıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte şu an yoğun bir çalışma sergiliyoruz ve okula yeni ilaveler yapıyoruz. 18 Eylül tarihinde okulumuz eğitim öğretime hazır hale gelecek. Ben bu işleri eğitim gönüllüsü bir aile olarak eşimle birlikte yapıyorum. Allah ömür verdiği sürece de yapmaya devam edeceğim. Bu arada okulumuzun çevre düzenlemesi çalışmalarına katkı sağlayan ve destek veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da yaptığı yardımlar için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Serkan Karagöz, okula yapılan ilave çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karagöz, okula sosyal aktiviteler salonu, oyun bahçesi yapıldığını ve birkaç gün içinde tamamlanacağını ifade ederek, çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirtti. Karagöz binanın arsasının toplam 550 metre kare olduğunu ve ilavelerle birlikte de toplam kullanım alanının 450 metrekare olacağını söyledi.

 

OKUL 6 SINIF 12 ŞUBEDEN OLUŞACAK

 

Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu çevre çalışmaları ile yapılan ilave çalışmaları inceleyen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Müjgan-Serkan karagöz Anaokulu Müdürlüğü’ne Gülşenay Eken’in atandığını belirtti. Gümüş; “Okul Müdürümüz Gülşenay Eken’dir. Okulumuz çevre halkından da bir an önce hizmete açılması dört gözle bekleniyor. Okulumuz 6 sınıf ve 12 şubeden oluşacak. 3 hafta içinde 60 öğrencinin kaydını yaptık. Kayıtlarımız devam ediyor. Müjgan- Serkan Karagöz Anaokulumuzun öğrenci kapasitesi 220-230’dur. Tüm sınıfların eğitim donanımı Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından karşılandı. Şu an yapılan çevre ve ilave çalışmaları dışında hiçbir eksiğimiz yok. Okulumuz 18 Eylül’de eğitime açılacak.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10