'Bağ Bozumu ve Üzüm Festivali' adıyla yeniden düzenlendi

Şarköy'de en son 1992 yılında düzenlenen Şarap Festivali, 'Bağ Bozumu Üzüm Festivali' adıyla 25 yıl aradan sonra ilk kez düzenlendi.

Şarköy 11.09.2017 22:59:00 0

Geçtiğimiz haftasonu Şarköy’de düzenlenen festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alırken, Şarköylüler unutamayacağı bir gece yaşadılar.

 

FESTİVAL ATEŞİ’Nİ ALTINOK YAKTI

 

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’un destekleriyle 25 yıl aradan sonra ‘’Bağ Bozumu ve Üzüm Festivali’’ adı altında yeniden düzenlenen şarap festivali, birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. Festivalin ilk günü Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve festival meşalesi yakıldı. Daha sonra halk oyunu ekiplerinin muhteşem performansı ile coşan Şarköylüler, gecenin ilerleyen saatlerinde genç ve başarılı şarkıcı Buray’ın sahne almasıyla birlikte adeta eğlenceye doydu. Sevilen sanatçı Buray’ın başarılı performansı ile muhteşem bir gece yaşayan Şarköylüler evlerine mutlu döndüler.

 

‘ÜZÜM’ ŞARKISINI ŞARKÖYLÜLERLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

 

Festivalin son gecesinde sahne alan başarılı şarkıcı Ferhat Göçer, vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattı. Şarköy’e gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ferhat Göçer, ‘Üzüm’ şarkısını üzümün memleketi Şarköy’de, Şarköylülerle birlikte söyledi. Vatandaşlar tarafından da büyük alkış alan Ferhat Göçer, sahne sonunda Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar bu muhteşem gecenin ardından evlerine mutlu bir şekilde dönerken, Süleyman Altınok, festivalin önümüzdeki senelerde de yapılmasını planladığını belirtti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10