Çalışmalarda sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen ve bölge futboluna katkı sağlanması hedeflenen futbol sahasında, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Futbol sahası tamamlandıktan son

Çerkezköy 11.09.2017 23:24:00 0
Çalışmalarda sona gelindi

Gelişen ve büyüyen sanayi kenti Çerkezköy’ün futbolda da adından söz ettirilmesi için inşa edilen spor sahasında Çerkezköy’de bulunan amatör spor kulüpleri top koşturacak. Yapımı belediye tarafından üstlenilen futbol sahasının yaklaşık 500 kişi kapasiteli olacağı belirtilirken, zemin çalışmalarının devam ettirildiği ifade edildi.

 

500 SEYİRCİ KAPASİTELİ OLACAK

 

Çerkezköy belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapımına başlanan futbol sahasının zemin çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanda sentetik çim serimi yapılan futbol sahasında zemin çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor. Sentetik çim serimi çalışmalarının da tamamlanmasının ardından 500 kişilik tribün yapımına başlanacak. Futbol sahasındaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması ve kentte çeşitli liglerde mücadele eden amatör spor kulüplerinin kullanımına açılması hedefleniyor.

 

Haber / Hayrettin Barbaros ÜRKMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10