Çerkezköy, Trakya'da bir ilke daha imza attı

 Trakya bölgesinde bir ilk olan Ayçiçeği Oyun Evi Anne Çocuk Cafe Çerkezköy'de hizmete açıldı.

Çerkezköy 11.09.2017 23:37:00 0
Çerkezköy, Trakya

İki girişimci genç bayan Pınar Genç ve Münire Sevinçeli’nin işletmeciliğini yaptığı Ayçiçeği Oyun Evi Anne Çocuk Gabralı İş Merkezi’nde törenle açıldı. Önceki gün saat 13.00’te düzenlenen törenle hizmete açılan Ayçiçek Oyun Evi Anne Çocuk Cafe açılışında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Başkan yardımcısı Cevdet Aykaç, İlçe yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans ve Engelliler Dünya Karate Şampiyonu Oğuzhan Genç’te hazır bulundu.

 

AÇILIŞI BAŞKAN AKAY YAPTI

 

Açılışı yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay , “Sanayi kenti olan ilçemizin hızla artan nüfusuna paralel olarak ihtiyaçlarının karşılanması için her gün yeni yeni iş yerlerinin açılması ve bunun yanı sıra ilçemizde artan öğrenci kapasitesi karşısında onların eğitim öğretimlerinin karşılanması içinde iyi bir hizmet. Yeni okullarımızın yanı sıra böyle eğitim kurumlarının da açılmasından memnunluk duyuyoruz. Açılışını yaptığımız Ayçiçek Oyun Evi Anne Çoçuk Cafe’nin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor işletmeci genç kardeşlerime başarılar temenni ediyorum. Hayırlı olsun” dedi. Açılış sonrası Başkan Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin camcı ve davetliler Ayçiçek Oyun Evini gezdi.

 

‘’ÇOCUKLAR ANNELERİYLE KALİTELİ VAKİT GEÇİRECEKLER’’

 

Ayçiçek Oyun Evi Anne Çocuk Cafe Müdürü Pınar Genç açılış sonrası gazetemize konu ile ilgili şunları söyledi: “Ayçiçek Oyun Evi Çocuk Anne Cafe olarak amacımız anneleri çocuklarıyla birlikte kaliteli vakit geçirmeleri, aynı zamanda profesyonel çocuk gelişimi merkezi deneyimli öğretmenlerimiz tarafından çocukların oynarken öğrenmesi. Her hafta sonu anne çocuk oyun atölyelerimiz olmak üzere çeşitli etkinlikler yapılacak” dedi.

 

‘’ÇOÇUKLAR KENDİ YAŞ GRUPLARI İLE OYUN GRUPLARINDA YER ALACAK’’

 

Genç, her yaş grubunda bulunan çocukların kendi yaş gruplarında oyunlarda yer alacağını da belirterek, “Ayçiçek Oyun Evi Anne Çocuk Cafe olarak 18 ay ile 60 ay arasındaki çocuklarımızın kaydını yapıyoruz. Bir hafta önce başladığımız kayıtlarımızla 25 çocuğa ulaştık ve kayıtlarımız devam ediyor. Çocuklarımız burada 4 farklı grupta yer alacaklar ve çocuklar kendi yaş grupları ile oyun gruplarında yer alacak. Kısa adı EGGO olan eğitim, gelişim, gözlem ve oyun olan bu oyun gruplarında çocuklarımız oynarken çok daha kolay öğrenecekler. Çocukların her hareketini yakından izliyoruz ve bu nedenle her sınıfta kamera sistemimiz var. Şu anda toplam 6 personel ile haftanın yedi günü olmak üzere hizmet veriyoruz.”diye konuştu.

 

‘’TRAKYA’DA İLK’’

 

Ayçiçek Oyun Evi Anne Çocuk Cafe işletme sahiplerinden Münire Sevinçeli’de, “Bugün ilçemizde hizmete açtığımız Ayçiçek Oyun Evi Anne Çocuk Cafe Trakya’da bir ilk. Toplam 400 metre karelik bir alanı kaplıyor. Oynarken öğrenme kreşimize ilginin yoğun olması bizleri mutlu ediyor. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğimiz gibi en iyi şekilde de hizmet vereceğimizin bilinmesini istiyoruz. Bugün bizlerin mutlu gününde yanımızda olan Belediye Başkanımız Vahap Akay ve CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Başkan Yardımcısı Cevdet Aykaç, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Türkan Şans ve Dünya Şampiyonu Oğuzhan Genç olmak üzere tüm davetlilerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10