Akay, kent genelinde yol yapım çalışmalarını inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün kent genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çerkezköy 13.09.2017 20:38:00 0
Akay, kent genelinde yol yapım çalışmalarını inceledi

Akay, kent genelinde devam eden Pazar Yeri, Altıyol Kavşağı düzenleme, Cengiz Topel Caddesi Tepe Emlak Kavşağı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

TRAFİK AKIŞI HIZLANACAK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay ilk olarak Altıyol Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Altıyol Kavşağı Düzenleme Projesi kapsamında Astsubay Lojmanları duvarının bir kısmının yıkıldığını belirten Başkanımız Vahap Akay, “Burada istinat duvarı yapım çalışmalarının temeli tamamlandı. İstinat duvarının yapılmasının ardından Hayri Batur Caddesi-Atatürk Viyadüğü bağlantısının rahatlaması planlanıyor. Proje kapsamında Atatürk Viyadüğü–Hükümet Caddesi ve Hükümet Caddesi–Öztrak Caddesi bağlantıları da revize edilerek trafik akışı hızlanacak” ifadelerini kullandı.

 

‘’KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANDI’’

 

Cengiz Topel Caddesi Tepe Emlak Kavşağı’ndaki çalışmaları da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, Bölgede elektrik hattının deplase edildiğini söyledi. Akay;“Deplase işlemlerinin tamamlanmasının ardından kavşak düzenleme çalışmalarımız hızlandı. Kısa süre içinde yeni kavşağımızın ana hatları ve bağlantı yolları ortaya çıkmış olacak. Tepe Emlak Konutları girişinde bulunan mevcut kavşak kaldırılacak ve mevcut yol da otopark alanına dönüştürülecek” ifadelerini kullandı. İncelemelerde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Başkan Vahap Akay’a eşlik etti.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10