Eski 3 araç daha yenilendi

Çerkezköy Belediyesi kullanılamaz hale gelen araçları kullanılabilir hale getirerek çeşitli alanlarda kullanmaya başladı.

Tekirdağ 14.09.2017 19:45:00 0
Eski 3 araç daha yenilendi

Belediye tarafından daha önce alınan 1 adet otomobil ve iki adet kamyonet yenilenerek tekrar araç filosuna kazandırılarak farklı yerlerde kullanılmaya başlandı.

 

1996 MODEL ARAÇ YENİLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ve kullanılmayan hizmet araçlarını yenileyerek araç filosuna kazandırmaya devam ediyor. Yapılan yenileme çalışmaları neticesinde kullanılabilir hale getirilen araçlardan birinin 1996 model Tofaş Doğan model otomobil olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Teknik Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz yürümez durumda olan aracımızı tamir etti ve kullanılabilir hale getirdi” dedi.

 

YENİ ARAÇLAR KULLANILMAYA BAŞLANDI

 

Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nce daha önce de 9 adet aracın tamir edilerek yeniden Belediye araç filosuna kazandırıldığını anımsatan Başkan Akay, “Ayrıca araç filomuzda bulunan ve çöp kamyonu olarak kullanılan 2011 model Isuzu marka kamyon da üst yapısında yapılan revizyon ile damperli kamyona dönüştürüldü. Aracımız belediyemizin çeşitli çalışmalarında kullanılmaya başlandı. Bunun dışında yine araç filomuzda bulunan ve çöp kamyonu olarak kullanılan 2010 model Ford marka kamyon da üst yapısında yapılan revizyon ile Yol Sulama Tankerine dönüştürüldü. Yeni aracımız da belediyemiz bünyesinde çeşitli işlerde kullanılmaya başlandı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10