Duayen gazeteciye Doğum Günü sürprizi

Çerkezköy Haber Gazetesi'nde yaklaşık 5 yıldır görevini layıkıyla yapan ve tarafsızlık politikasından asla taviz vermeden gazetecilik görevini yerine getiren, bölgemiz duayen gazetecilerinden Seyit Süre

Çerkezköy 15.09.2017 21:05:00 0
Duayen gazeteciye Doğum Günü sürprizi

Yaşına rağmen gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, yaptığı işle gençlere örnek olan ve yol gösteren Süren, 68. Yaş gününde yaşadığı sürpriz doğum günü için tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

 

PASTAYA FOTOĞRAFINI KOYDULAR

 

Çerkezköy Haber Gazetesi’nin duayen gazetecilerinden Seyit Süren’e dün sürpriz bir doğum günü yapıldı. Kendisi haber için bir etkinliğe gittiği sırada, üstüne resmi yerleştirilerek pasta hazırlandı. Hazırlanan pastayı gördüğü anda, mutluluğu gözlerinden okunan Gazeteci Seyit Süren, mumları ülkemiz için iyi dileklerde bulunarak üfledi. Kendisine yapılan bu sürpriz doğum günü için çok mutlu olduğunu belirten Süren, Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şaban Kardeş ve eşi Sevay Kardeş ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

‘’50 YIL DAHA GAZETECİLİK YAPARIM’’

 

Mesleğinde 51 yılı geride bırakan duayen gazeteci Seyit Süren, kendisine yapılan sürpriz doğum günü için çok mutlu olduğunu belirterek, ‘’Gazetecilikte 51. Yılımı geride bırakmanın mutluluğu içerisindeyim. Gazetecilik yapmaktan hiç bıkmadım. Hep işimi severek yaptım. Ömrüm el verdiği sürece 50 yıl daha gazetecilik yaparım’’ diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı. Gençlere de mesleğini yılmadan severek yapması tavsiyesinde bulundu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10