Ak Parti Kapaklı İlçe başkanlığına Salih Bezgin 2. Kez seçildi

 AK Parti Kapaklı 2. Olağan İlçe Kongresi dün kapaklı ALİ İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda yapıldı.

Kapaklı 17.09.2017 22:14:00 0
 Ak Parti Kapaklı İlçe başkanlığına Salih Bezgin 2. Kez seçildi

Mevcut ilçe başkanı Salih Bezgin seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi. Konrgede hazır bulunan Anayasa Komisyon Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, “Kongre süreçlerini önemsediklerini ve kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu, bayrağı devir edenin ise Ak parti’den görevden ayrılmadığını partisi için yine çalıştığını söyledi.

 

 YILDAN BU YANA ÇOK İŞLER YAPTIK

 

Bezgin, “Partimiz kurucusu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti’nin ilk kuruluşunda yaptığı konuşmada artık Türkiye’de hiçbir şey yarınki gibi olmayacak diyerek 2023 Türkiye hedefini belirtmişti. Bizlere gösterdiği hedefler doğrultusunda o günden bu yana çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Biz bu davaya baş koyduk.Artık salonlara sığmıyoruz.3 yıl önce seçildiğimizde çok işler yapacağımızı söyledik ve hepsini yaptık. Ancak kapalı spor salonu için belediye  başkanı yer bulamadıklarını söyledi ve bunu da inşallah kapaklı belediyesini biz alınca yapacağız. Referandumda ilçemizden %52 oy alarak Trakya bölgesinde AK parti olarak birinci geldik.Yıldızkent Kavşağında trafiği rahatlatmak için dalçık yapılması sözü verdik.İnşallah kısa sürede bunu da gerçekleştireceğiz.15 temmuz darbe girişimi gecesi meydanlara çıktık. Belediye Başkanını 3 kez aradım belediye Zabıtasının sesli aracını talep ettim vermedi. 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiyi temsil edecek kadrolar tüm ülke genelinde olduğu gibi Kapaklı’da da işbaşına gelecek.Kapaklı sizler var olduğunuz sürece Ak Parti bayrağı ilçemizde de dalgalanacak.bu güne kadar olduğunuz gibi bundan sonrada Ak parti bayrağına sahip sıkacağınıza inanıyoruz.Türkiye  AK Parti ile havada karada ve her alanda çok daha güçlü bir ülke oldu.”dedi ve kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün konuştu. Akgün, “Bu gün kapaklı ilçe kongremizin yine kalabalık bir şekilde yapıyoruz. Bu günün ayni zamanda geçmişte büyük hatıraları var. Bu gün Eski başbakanlarımızdan Adnan menderes’in ve Eski maliye bakanımızın idam edildikleri gün. O günden bu yana ülkemizde çok şey değişti. Bizler bayrağımıza sahip çıktığımız sürece bizim sırtımızı kimse yere getiremez. Bizim insansız uçağımız vardı şimdi silahsız uçağımız var ve 360 derece döner kamerası var. Bizim Avrupa’ya değil onların bize ihtiyacı var. Salih başkan Kapaklı’yı yerel seçimlerde alamaz isek gözlerim açık gider dedi.kapaklı belediyesini alacağız.Kapaklı Trakya’da birinci oldu ve yerel ve genel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu oy burada yüzde altmış çıkacağına inanıyorum.kongremizin hayırlı olmasını diliyor seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

SEÇİLEN ARKADAŞLAR GÖREVLERİNİ YENİLEREK YOLLARINA DEVAM EDECEK

 

Ak parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel’de, “Bu gün gerçekleştirdiğimiz kapaklı İlçe teşkilatımızın 2. Olağan kongresinde aday olan arkadaşlarımız görevlerini yenileyerek yollarına devam edecektir. Salih başkan ve arkadaşları Trakya’nın gururudur. Ak Parti bayrağını üst seviyelerde dalgalandırarak onlar gurur tablomuz olmuşlardır. Bu gün Salih bezgin başkan’dan daha iyi ilçe başkanlığı yapanlarda olabilir. Ancak görev ona verilmiştir.Bu dava sen ve ben davası değil.Önderimiz  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ülkemizin davasıdır.Bir birimize köstek olmadan birlik ve beraberlik içinde 2019 yerel seçimlerini almaktır. Fitne ve fırsatçılara yer vermeden 2019’da kapaklı belediyesi çatısına Ak parti Bayrağını dikeceğiz. Bizden önceki neslimizin yaptığı hataları bizim neslimiz yapmıyor.”dedi.

 

PARTİMİZDE HİÇ KİMSENİN BİRBİRİYLE DERDİ YOK

 

AK parti İl başkanı Cüneyt Yüksel konuştu. Yüksel parti içinde çekişmeler olduğu söylentilerine net cevaplar verdi. Yüksel;. “15 Temmuz gecesi meydanları terk etmeyen bütün gönüldaşlarımıza selam olsun. Kapaklı’dan gelenleri bir yıldır diliyoruz. Aslında hiç kimsenin bir biriyle derdi yok. Bir birimizin arasında hiçbir sorunda yok. Kendi içimizde kavgamızdan yerel seçimlerde yüzde 52 olan oyumuzu kaybettik. Yalancılara fitnecilere inanmayın.Siz Trakya’da herkesin kıskandığı bir ilçede Yaşıyorsunuz.Eğer bunları söyleyenlere karşı susuyorsak adamlığımızdan.bu ve benzeri fitnecilere inanmayın.Özellikle şunu belirtmek istiyorum 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir belediyesi olmak üzere 11 ilçe belediyesini alacağız.kapaklıya yeni yapı getireceğiz.2019 yerel seçimlerinde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz.Kapaklı’da partimizin  %52 değil %60 oyu olmalı yeter ki biz bir birimize rakip olmayalım.”dedi.

 

KONGRELER AK PARTİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Anayasa komisyonu başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop yaptı. Şentop, “ Ömrünü Türkiye’nin istikbali için harcayan Sayın cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’da buradan dualarımızı selamlarımızı gönderiyorum ve kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Kongreler Ak parti acısından çok önemli bir yeri var. Ak Parti kongrelere önem veriyor. Kongre süreçlerini kitap yaparak il ve ilçe teşkilatlarına gönderiyoruz’’dedi ve daha sonra şöyle devam etti, “Suriye olmak üzere Ortadoğu’daki gelişmeleri takip ediyoruz.Avrupa Birliği aslında siyasi bir birlik olmaktan çıkıyor. İngiltere bile buradan ayrıldı ve Almanya’nın önderliğinde ekonomik bir topluluk oluyor. Ve gücünü de kaybediyor. Türkiye tarihinde değil dünya tarihinde Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 15 Temmuzda yaşadığımız hain darbe girişimini bertaraf etti.”dedi.

 

AK PARTİ DİĞER PARTİLER GİBİ SİYASET YAPMIYOR

 

Şentop . “Ak parti CHP ve diğer partiler gibi siyaset yapmıyor. Biz siyasi davamız için bin yıldır bizi bu topraklarda yok etmek isteyenlere karşı siyaset yapıyoruz. Kişiler ve partiler gelip geçicidir.  Şahsi hesaplarını parti içerisinde eritmektir. Partimizde şahsi hesapları ve rant için çalışan yoktur. Bu gün Adnan Menderes’in idam edildiği gün idam kararını kim verdiyse hepsini lanetliyor, Adnan menderese Allah’tan rahmet diliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu Milet için yola çıktı. Milletin değerlerini devlete taşıdı.2002”de Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’de her şeyin değiştiğini halkımız gördü. Her alanda birçok hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Ak parti 200’den bu yana Türkiye’nin çatısını yükseltti ve yükseltmeye devam ediyor. CHP bizim rakibimiz değil. Yüzde 20 alan parti bizim rakibimiz olamaz. Bir önceki seçimde aldığımız oyumuzu önümüzdeki seçimlerde de arttırmak istiyoruz. Bize CHP ve diğer partiler zarar veremez. Bize kendi içimizden zarar verilir. Bu parti,ye zarar verecek hareket ihanettir.”dedi ve kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.Yapılan Konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve Salih Bezgin seçime katılan tüm delegelerin oylarını alarak 2. Kez ilçe başkanlığına seçildi.

 

İLÇE YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Asil üyeliklerine: MUTLU CANBAZ, MEHMET AYMAK, DURSUN TEKİN, MECNUN KAYNARPUNAR, MUAMMER DOĞAN, NAMIK ÖZTÜRK, BÜLENT ÇİFTÇİ, HÜSEYİN YAVUZ, HATİCE ALMAMIŞ, KADİR KURT, DAMLA İNCİ, RECEP ULUKAR, İSMET ŞİMŞEK, MUSTAFA AYHAN, REŞAT ÜNLÜ, FATİH KAZAN, YAKUP ÖZER, KEZİBAN MERDAMERT, İSMAİL AKDAŞ, NACİYE BOZKURT, İRFAN TATLIYÜZ, MEHMET BOZ, ERKAN ÇEKEN, FEVZİ KARACA

 

Haber / Seyit SÜREN-Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10