Son başvuru 6 Ekim

Kapaklı Belediyesi, vatandaşlara yönelik ücretsiz Kültür Sanat Kursları düzenliyor.

Kapaklı 19.09.2017 20:50:00 0
Son başvuru 6 Ekim

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde verilecek olan kursların toplamda13 branşta açılacağı belirtildi.

 

BAŞVURULAR BELEDİYEDEN YAPILACAK

 

Kapaklı Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kursların kayıtlarının 20 Eylül Çarşamba günü başlayacağını ve 6 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “ Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 20 Eyül-6 Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Mavi masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kurs Başvuru Formu (Mavi Masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden temin edilecek ) ve Kimlik Fotokopileri yeterli olacak'' dedi.

 

TOPLAM 13 BRANŞTA DÜZENLENİYOR

 

Kültür sanat ve Meslek Edindirme kurslarının 16 Ekim tarihinde başlayacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “ Düzenlenecek olan İşaret dili, İngilizce, Diksiyon, Ebru, Takı Tasarımı, Satranç, Tiyatro, Fotoğrafçılık, Basit Nakış ve İğne Teknikleri, Folklor, Türk Halk Müziği, Gitar ve Rölyef kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız 20 Eylül çarşamba gününden itibaren kayıtlarını Mavi masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yaptırabilirler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 13 branşta açacağımız kültür ve sanat kurslarımıza tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10