Kaymakam Abban'dan Şehit ailelerine ve Gazilere yemek

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın 19 Eylül gaziler gününde Çerkezköy Askeri Gazino'da şehit ve gazi ve gazi ailelerine akşam yemeği düzenledi.

Çerkezköy 20.09.2017 16:23:00 0
Kaymakam Abban

Çerkezköy Kaymakamlığının her yıl 19 Eylül Gaziler Günü’nde verdiği yemeğe bu yılda katılım yoğun oldu.Kaymakam Abban,Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Candaş,İlçe Emniyet Müdürü Kurtoğlu ve TMGD Çerkezköy Temsilcisi Yarlıgan konukları kapıda karşıladı.

 

ÇERKEZKÖY ÜST DÜZEY PROTOKOLÜ HAZIR BULUNDU

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın Askeri Gazino’da verdiği şehit ailelerine ve gazilere verdiği akşam yemeğinde Kaymakam Abban’ın yanı sıra,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, 3.Zırhlı Tugay Merkez Komutanı  Binbaşı Fuat Dönmez,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım Müdürü İsa Altay,ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,ÇOSB Güvenlik Müdürü  emekli Albay Fazıl Tan, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Şükrü Dumanlar,TMGD Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, şehit aileleri, askeri erkan,MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz,Çerkezköy’ün hayırseverleri Müjgan-Serkan karagöz çifti, Ahmet Çetin,daire müdürleri, TMD  Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Muhtarı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları katıldı.Yemek sonunda Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı şehitler için kur-an okudu.TMGD Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan yemek için Kaymakam Abban’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10