Trafiği engelleyenlerle etkin mücadele başladı

Her geçen gün nüfusu hızla artan sanayi kenti olan Çerkezköy'de, yaşanan trafik sorunun çözümü için Çerkezköy Belediyesi'nin ana caddelerde yeni düzenleme ile yaptığı yol genişletme

Çerkezköy 20.09.2017 17:12:00 0
Trafiği engelleyenlerle etkin mücadele başladı

İlçedeki gelişi güzel araç parklarının ortadan kalması için Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü daha etkin bir çalışma başlattı.

 

GELİŞİ GÜZEL PARKLARLA ETKİN MÜCADELE BAŞLATILDI

 

Çerkezköy’ün en işlek ana caddesi olan Atatürk Caddesi’nde gün içinde park edilmesi gereken yerlerin dışına da gelişi güzel araç parklarının oluşması ile trafik akışının büyük ölçüde etkilendiğini belirten yetkililer bu gelişi güzel araç parklarına son verilmesi için denetim ve mücadele çalışmalarını sıklaştırdıklarını ve yasal işlem uygulamaya başlanıldığını ifade ettiler. Yetkililer, “Trafiğin en yoğun olduğu Atatürk Caddesi olmak üzere diğer caddelerde de gelişi güzel araç parklarına son verilecek. Bu yönde sıkı bir çalışma başlattık. Gelişi güzel park eden araç sürücülerine de yasal işlem yapılmaya başlanıldı.”

 

KAVŞAKLAR PARK YERİ DEĞİL

 

Yetkililer, caddelerdeki kavşakların park yeri olmadığını ancak duyarsız araç sürücülerinin bu bölgelere araç park ettiğini de belirterek, “Özellikle Atatürk İlk Okulu ve Merkez Yapı Kredi Bankası önündeki park yasağı olan kavşak ortasına gelişi güzel araç park eden duyarsız sürücüler, trafik akışını engellemeye devam ediyor. Ayrıca yine Osmanlı Camii ile Atatürk Anıtı önündeki kavşakta aynı şekilde ve buradan dönüş yapan araçları engelliyorlar. Ayrıca bu durumdan duyarlı sürücüler, vatandaşlar ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri sürücüleri ve Acil ambulans sürücüleri rahatsızlıklarını belirtiyorlar. Bu durumun çözümü için sıkı bir çalışma başlattık. Uymayan sürücülere  önce uyarılarda bulunuluyor hala ayni şekilde park ettikleri tespit edildiğinde yasal işlemler yapılıyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN    

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10