Saray Esnafı, Lokale kavuştu

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Saray ilçe esnafının dayanışma içinde olmalarını sağlamak için bir süre önce başlattığı lokal açma çalışmalarını sonlandırdı. Önceki gün Ay

Saray 22.09.2017 20:15:00 0
Saray Esnafı, Lokale kavuştu

‘’SARAY ESNAFIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK’’

 

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen törende yaptığı konuşmada, “Saray esnafımızın yıllardır özlemini duyduğu esnaf lokalimizi bu gün açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Lokalimiz ilçe esnafımızın dayanışma ve birlik beraberlik içinde olmasına büyük katkı sağlayacaktır. Bugün bizlerin bu mutlu gününde yanımızda olan Saray Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’a Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sami Kayın’a ve birlik yönetim kurulumuza, oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve tüm katılımcılarımıza şahsım ve oda yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Lokalimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ESNAF LOKALİ HAYIRLI OLSUN

 

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da “Tarihiyle, doğasıyla ve kültürüyle Trakya’nın incisi olan güzel Saray’ımızın güzide esnafımıza bu güzel lokalin kazandırılmasında emeği geçen Esnaf Odası Başkanı Ali Özen ve oda yönetimini tebrik ediyor, Esnaf Odamızın esnafımıza ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

KURDELEYİ ÇOBAN, KAYIN, KOZUVA, ÖZGÜL VE ÖZEN BİRLİKTE KESTİ

 

Her kesimden kalabalık bir davetli kitlesinin hazır bulunduğu törende Lokalin açılış Kurdelesini Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hakan Özgül ve Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen birlikte hayırlı olması temennisiyle kestiler. Açılış sonunda törene katılanlara pilavlı tavuk, ayran ikramı yapıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10