CHP Saray'da delege seçimini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Teşkilatı Pazar günü gerçekleştirilen delege seçimlerine partililer yoğun ilgi gösterdi.

Saray 25.09.2017 15:57:00 0
CHP Saray

Seçimlerde Ayaspaşa mahallesi,Yeni mahalle, Kemalpaşa, Pazarcık mahallerinde mahalle delegeleri  seçildi. 280 üyenin oy kullandığı seçimde  ilçe seçimine tek aday ve tek liste ile girecek olan mevcut ilçe Başkanı Demir Ali Demirel ‘in  blok listesi delege seçimlerini kazandı.  

 

KATILIM YÜKSEK ÜYELER HEYECANLI

 

Katılımın yüksek olduğunu belirten CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel “  4 mahallemizde mahalle delege seçimlerini yaptık. Seçimde  katılımcıların da heyecanlı olduğunu gördük. Partimizin birliğinin, bütünlüğünün son yıllarda geliştiği bir dönem yaşıyoruz. Bunu da bugün burada tekrardan görmüş olduk. Son yıllarda yapılan seçimlerde birlik beraberliğin olması CHP’nin oyunu arttırdığını görmekteyiz. Demek ki birleştiğimizde hiçbir sıkıntının olmayacağını, şahsi menfaatlerin yerine partimizin menfaatlerini ön plana getirerek daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bugün burada yapılan delege seçimleri partimizin kaynaşmasını ve birbirimize olan bağlılığı arttırır. Delege seçimleri bir nöbet yarışıdır. Delege olamayanlar ya da olanlar birbiriyle yarışır. Şu an sandıklarda devrediyorlar. Ben bu anlamda bütün üyelerime önceki seçimlerde olan başarılarından ve bugün  delege seçimlerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’’ifadelerini kullandı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ise yaptığı açıklamada  “ Yapılan delege seçimlerinin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Partinin delege seçimleri de binanın taşları gibidir. Partilerin daha iyi bir gelecek oluşturması için de delege seçimleri önemlidir.  Delegeler partilerin temel taşlarıdır. Partimize verilen emeğe sahip çıkmalıyız. Son olarak şunu belirtmek istiyorum, CHP’den yana tarafım hiçbir adayı desteklemiyorum. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10