Çerkezköy'e yakışır bir park oldu

Sanayisi ile birlikte her geçen gün büyüyen ve gelişen Çerkezköy'de, yeşil alan çalışmaları hız kazandı.

Çerkezköy 25.09.2017 19:38:00 0
Çerkezköy

Vatandaşları sanayinin olumsuz etkilerine karşı, gidip dinlenebileceği yeni alanlar açmayı amaçlayan Çerkezköy Belediyesi, bir yandan yeni park çalışmaları başlatırken, diğer yandan da mevcut parkları yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çerkezköy Belediyesi’nin bu alanda başlattığı yeni düzenleme çalışmaları kapsamında Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda da yaptığı yeni düzenlemeler ile park modernleştirildi. Vatandaşlar çalışmalardan gayet memnun olduklarını belirtirken, ‘Çerkezköy’e yakışır bir park oldu’ yorumunda bulundular.

 

GÜNÜN KOŞULLARINA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE YENİDEN DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması dolayısıyla devamlı artan nüfusu karşısında Çerkezköy Belediyesi, halkın yaşam alanlarını günün şartlarına göre uyum sağlaması bakımında eski parklarda yeni düzenlemeler yapılırken ilçe genelinde de yeni yetişkinlere ve çocuklara yönelik parklar oluşturması çalışmaları ilçe halkı tarafından memnunluk yaratıyor. Yetkililer ilçedeki eski parkların da günün koşullarına cevap verecek şekilde düzenlemeler yapıldığını belirttiler.

 

MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI MODERNLEŞTİRİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri Gazi Osmanpaşa Mahallesi İmar sitesi ve Seren evler arasındaki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bir süredir sürdürdüğü yeni düzenleme çalışmalarını tamamlandığını ve park içinde çocuklar için yeni ve modern oyun gruplarının konulduğunu belirttiler. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda yapılan yeni düzenleme ile modern bir görünüm kazandığını belirten mahalle sakinleri yapılan bu güzel çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ettiler.

 

YENİ NESİL OYUN GRUPLARI KONULDU

 

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yeni düzenleme çalışmaları kapsamında parka yeni nesil oyun gruplarını yapan Cemer Mantaş Kent Ekipmanları A.Ş.Firma yetkilisi Gürsel Mutlu da şunları söyledi.  “Çerkezköy gerçekten son derece yaşanılır bir kent. Bu kentte yaşayanlar kentlerinde çocuklarıyla birlikte güzel zaman geçirecekleri çocuk oyun alanlarına sahip parkların ilçede çoğalması bir kazançtır. Biz bu parklara kendi imalatımız olan Klasik çocuk oyun grupları dışında yeni nesil oyun gruplarının montajını yapıyoruz. Son derece modern olan bu yeni nesil oyun grupları burada yıllarca hizmet verecek. Avrupai bir görünüm kazandırdığımız bu parkta teleferik dediğimiz çocuk oyun grubu dâhil olmak üzere kaydıraklar, salıncaklar ve buna benzer çeşitli çocuk oyun gruplarının montajı yapılarak zenginleştirildi. Firma olarak da Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 50 ülkeye oyun grubu ihracatı yapıyoruz ve ihracatını yaptığımız oyun gruplarını da firmamız elemanları tarafından burada olduğu gibi oralarda da montajını bizler yapıyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10