ÇTSO'NUN konferansı ilgi gördü

Çerkezköy Ticaret ev Sanayi Odasında gerçekleştirilen Deneyimsel Tasarım öğretisi ailede huzur ve ebeveyn tuzakları konulu konferans, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Çerkezköy 26.09.2017 19:21:00 0
ÇTSO

BİLGİLER VERDİLER

 

Konferansın Konuşmacıları Hicran Arslan ve Şafak Bayraktaroğlu yaptıkları bilgilendirmelerde,  aile içindeki ilişkiler konusunda çeşitli örnekler verdiler.  Arslan ve Bayraktaroğlu, “Anne, baba diyorken birilerine, adımız birden “annesi”, “babası” oluverir. Başta bir rolden ibarettir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyiz. Kılavuzumuz, duyduklarımız, gördüklerimiz ve varsayımlarımızdır. Mutlu olmak isteriz. Mutlu etmek isteriz. İyidir niyetimiz. Biz çekmişizdir, onlar çekmesinler deriz. Kıyamayız. Yemez yedirir, içmez içtiririz. Sonra bir an gelir neyin onu öfkelendirdiğini, neden bu kadar imkanın bir türlü mutlu etmediğini anlayamayız, anlamlandıramayız. Bizim zamanımızda diye başlar cümlelerimiz. Zamane çocukları deriz. Ve bazen Tam da yaşam koşturması esnasında kısacık bir anda bir soru belirebilir belki aklımızda. “Acaba doğru mu yapıyorum?”diye konuştu.

 

“AİLE NE DEMEK”

 

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Ailede Huzur ve Ebeveyn Tuzakları konulu seminerin konuşmacıları Hicran Arslan ve Şafak Bayraktaroğlu  sırasıyla “Aile Ne Demek”, “ Ebeveyn Tuzakları”, “Nerde Yanlış Yapıyoruz”, “Çocuğa Özgüven ve Cesaret Kazandırma”, “Otorite ve Disiplin”, “Kıymet Bilen Çocuklar”, Mutlu Çocuk Yetiştirebilmek”, “Eğlenebilme Marifeti”  gibi konularda katılımcılara detaylı şekilde anlatarak bilgilendirdiler.

 

Haber / Seyit Süren


0282 726 91 91
0282 747 65 10