Öğe mazbatasını aldı

Hafta sonunda gerçekleştirilen AK Parti 6.Olağan Kongresinde yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Abdullah Öğe, dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.

Çerkezköy 27.09.2017 19:48:00 0
Öğe mazbatasını aldı

HAKİM MAHMUT DAĞ’IN ELİNDEN ALDI

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının 6.Olağan kongresinde pazar günü tek liste ile giren ve 221 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçilen Abdullah Öge dün saat 11.00’de mazbatasını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Çerkezköy Adliye Sarayı’nda Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden aldı.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Teslim aldığı mazbatanın Çerkezköy’e, yönetimine ve partisine hayırlı olmasını temenni eden Öğe, “Yeni yönetimimizle ikinci dönem olarak tekrar görevimizin başındayız. Bizim hedeflerimiz var. Çerkezköy’ümüz için elimizden geleni yapmak için büyük bir gayretle tekrar bu görevdeyiz. Bize bu görevi layık gören başta genel merkezimize, il teşkilatımıza, partimize ve delegelerimize çok teşekkür ediyoruz. Kongremize katılan Çerkezköylülerimize partililerimize bizi yalnız bırakmadıkları için tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Öğe “ Yeni yönetimimizle birlikte Çerkezköy’e katacağımız çok şeyler var.  Bu hedefleri de yerine getirmek için bugün yeniden bir başlangıç için toplandık. Bundan sonra da inşallah daha önce de yaptığımız gibi canla başla mücadele ederek halkımız ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim bir sloganımız var, durmak yok yola devam ediyoruz. İnşallah yeni arkadaşlarımızla birlikte bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Tekrar kongremizin Çerkezköy’ümüze, partimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10