Masa Tenisi Şampiyonası'na katılacak sporcular uğurlandı

28-30 Eylül tarihleri arasında Rize'de yapılacak olan Türkiye Ferdi Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecek olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcula

28.09.2017 21:35:00 0
Masa Tenisi Şampiyonası

‘SPORCULARIMIZIN TEKİRDAĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLERİNE İNANCIM TAM’

 

Rize’de yapılacak olan Türkiye Ferdi Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Eray Topçu, Tufan Şenel ve Mehmet Güntekin’i Antrenörleri İbrahim Sevinç ile birlikte Rize’ye uğurlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı,“Sporcularımıza Rize’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. Şampiyonada ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır” dedi.

 

‘KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ ’

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak bireysel sporlar ve amatör branşlara destek verdiklerini ve ellerinden gelen katkıyı sağladıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sokaklarda kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçmek ve spor yapmalarını teşvik etmek için Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın katkıları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımız da elde ettikleri başarılar ile bu emeklerin boşa gitmediğini bize gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.

 

‘SPORCULARIMIZIN HEDEFİ MADALYA ALMAK’

 

Hedeflerinin Rize’deki şampiyonada kürsüye çıkarak, Çerkezköy’e madalya ile dönmek olduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç, “Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız ellerinden gelen çabayı göstererek, Çerkezköy’ümüzü ve Tekirdağ’ımızı en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Turnuvaya katılacak olan sporcularımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler ve hedefleri madalya almak” şeklinde konuştu.

 

Haber  / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10