1911 Çerkezköyspor Biga deplasmanında

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 2.hafta heyecanı hafta sonunda oynanacak karşılaşmalarla ile yaşanacak. İlk haftayı galibiyet ile kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Bigaspor'a konuk olacak.

29.09.2017 20:02:00 0
1911 Çerkezköyspor Biga deplasmanında

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz haftayı Çorluspor 1947 galibiyeti ile kapatarak lige müthiş bir başlangıç yapan temsilcimiz Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda Bigaspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 15.00’de başlarken, karşılaşmayı ise Sezer Polat, Sinan Ertingü, Enes Berk Güçlü ve Özgür Sevinç hakem triosu yönetecek. Bigaspor hazırlıkları hafta içinde yaptığı antrenmanla sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından akşam saatlerinde Biga’ya hareket edecek. Zorlu maçtan üç puan hedeflediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bigaspor’da ligin ilk haftasını galibiyet ile kapattı. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

İlk haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan Yeni Çanspor ise deplasmanda Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.00’de başlayacak. Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor evinde ilk haftayı bay geçen Çıksalınspor’u konuk edecek. Pazar günü aynı saatte başlayacak olan karşılaşma ise Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda oynanacak. Ligin ilk haftasında evinde Altınova Belediyespor’a mağlup olan Edirnespor ise deplasmanda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile puan mücadelesi yapacak. Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç Sahası’nda Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.  Trakya derbisinde ise Uzunköprüspor ile Lüleburgazspor karşı karşıya gelecek. İlk haftayı deplasmanda aldığı üç puan ile kapatan Uzunköprüspor galibiyet serisini sürdürmek isterken, Lüleburgazspor ise ligdeki ilk puan yada puanlarını almak isteyecek. Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’de başlayacak. İlk hafta Gaziosmanpaşaspor ile deplasmanda berabere kalan Sultangazispor ise evinde Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10