Karadeniz Sevenlerde Diş güven tazeledi

Karadeniz Sevenler Derneği'nin 3.Genel Kurulu hafta sonunda gerçekleştirilirken, derneği kurucu Başkanı Taner Diş oy birliği ile tekrar başkanlığa seçildi.

Çerkezköy 1.10.2017 19:09:00 0
Karadeniz Sevenlerde Diş güven tazeledi

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Dün saat 15.00’de gerçekleştirilen kongreye Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz ile Karadenizliler katıldı. Programda açılış konuşması gerçekleştiren mevcut Başkan Taner Diş “  Hedefimiz ilçemizde yaşayan, Karadeniz'i seven, kültürüne âşık her memleketten insanı kucaklamak ve Karadeniz kültürünü burada yaşatmak. Yeni yönetimimiz ile daha güçlü ve başarılı işlere imza atacağız. Kongremize katılan üyelerimize, yeni yönetimimize ve konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“KONFERANSLAR VERECEĞİZ”

 

Diş “ Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile yapacağımız ortak çalışma ile Çerkezköy’de sanayicilerimize konferans vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz programda  uyuşturucunun zararlarını anlatmak ve bilgilendirmek için "Uyuşturucu ve Mücadele" adlı konferansı düzenleyeceğiz” diye konuştu. Tek liste ile gidilen seçimde oy birliği ile başkanlığa seçilen Taner Diş ve ekibi kendilerine bu göreve tekrar layık görenlere teşekkür ettiler. Taner Diş Başkanlığındaki yeni yönetimde “ Zeynep Uyar, Meltem Memişoğlu, Zeynep Vatansever, Cemil Güneş, Kübra Aksoy,Kemal Yavaşan, Hüseyin Kumaş, Kaşif Akbaşoğlu, Davut Melekenoğlu, Eyüp Birdal, Yetkin Keleş, Zeynep Sel, Özlem Eraslan, Orhan Çetin, Murat Şahin, Erol Erdoğan, Aydın Kenzibal, Elif Toymaz, Serkan Demirbağ” yer aldı.

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10