Belediye'den doğa yürüyüşü

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşların günlük hayatın stresinden uzakta0 keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla 14 Ekim Cumartesi günü Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenleyecek.

Çerkezköy 2.10.2017 19:26:00 0
Belediye

Kırklareli’nin Demirköy İlçesinde Çukuryurt Şelalesi’nden başlayacak olan Doğa Yürüyüşü, Dupnisa Mağarası’nda sona erecek.

 

8 KİLOMETRELİK BİR YÜRÜYÜŞ OLACAK

 

Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasın dan yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek.Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılacak. Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde gerçekleştirilecek olan etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 8 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların 13 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile belediye halk masasına müracaat etmeleri gerekiyor.

 

“DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEĞİZ”

 

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 14 Ekim Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” dedi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacağını kaydeden yetkililer, doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10