Sempozyuma bu eser damga vuracak

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu'na katılan Heykeltıraş Evrim Çamoğlu, "Ta Ta Tam Tam.." adını verdiği ese

Süleymanpaşa 4.10.2017 19:50:00 0
Sempozyuma bu eser damga vuracak

ÇAMOĞLU: “ESERİMDE İNSANLARIN SANATLA BULUŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUM”

 

Bağımsız uluslararası heykel jürisi tarafından seçilen dünyaca ünlü heykeltıraşların bu yıl müzik teması ile eserlerine hayat verdiği sempozyumda, eseri ile ilgili bilgi veren heykeltıraş Evrim Çamoğlu; “Eserimde insanların sanatla buluşmasını, sanat eserinin uzaktan bakılması gereken bir nesne olmadığını anlatmaya çalışıyorum. İnsanlardan uzak olmanın aksine insanların sokakta karşılaştığı, dokunup iletişime geçerek içine dahil olabileceği interaktif bir oyun aracı, müzik aleti ve sanat eseri olarak tanıması için çalışmalarıma devam ediyorum.” dedi.

 

“DİĞER HEYKELTRAŞLARIMIZDA SONA GELDİK”

 

Çalışmalarında sona yaklaştığının da altını çizen Çamoğlu; “Yaklaşık bir hafta içinde eserim tamamlanmış olacak. Diğer heykeltıraşlarımızda eserlerinde sona yaklaştı. Bu süreçte tüm heykel meraklılarını sahil marina alanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 3. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu 15 Ekim tarihinde düzenlenecek kapanış ve sergi açılış töreni ile sona erecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10