Malkara kapalı Pazar yeri ihalesi yapıldı

Malkara Belediyesi tarafından Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerine yapılacak olan "Malkara Kapalı Pazar Yeri" ihalesi Malkara Belediye Meclis Odasında kapalı zarf ihale usulü ile ihalesi gerçekleştirildi.

Malkara 4.10.2017 19:51:00 0
Malkara kapalı Pazar yeri ihalesi yapıldı

BİRÇOK ŞİRKET İHALEYE KATILDI

 

Destek Hizmetleri Müdürü Saim Ünal'ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye; Yavuz Dekorasyon İnşaat Ticaret İhr. ve İth. Ltd. Şti, Namık Kemal Yücel – Ali Ceyhan İnşaat Taahhüt Pvc Alüminyum Doğrama Madencilik Turizm Gıda Nak. San. Tic. Lmd. Şti. İş Ortaklığı, Efe Demiryolu Ray Sistemleri Makine Mühendislik İnşaat Madencilik Enerji Petrol San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı, Mustafa Ekşi Yapı A.Ş. – Kılıç İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. A. Ş., A Z Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., Öz Sinan İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi - Ak & To İnşaat Taahhüt Enerji Tic. ve San. A.Ş. İş Ortaklığı, Karakuş Özel Sağlık Hizmetleri Temizlik Medikal İnşaat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi katıldı.

 

İNŞAAT İŞİNİN SÜRESİ YER TESLİMİNDEN İTİBAREN 615 GÜN

 

İhale komisyonu tarafından ihaleyi alan firma açıklanacak ve gerekli yasal süreç tamamlandıktan sonra “Malkara Kapalı Pazar Yeri” yapım işinin sözleşmesi yüklenici firma ile imzalanacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içerisinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından yüklenici firma tarafından Malkara Kapalı Pazar Yerinin inşaat çalışmalarına başlanacak. İnşaat işinin süresi yer tesliminden itibaren 615 (altı yüz on beş) gün.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10